کد خبر:۵۰۸۶۷۴
نعمت زاده در جمع منتخبین مجلس دهم:

تنها عضو هیئت مدیره یک شرکت پتروشیمی هستم/ هزار واحد غیرفعال صنعتی را فعال کردیم

وزیر صنعت گفت: اگر با یک سهم می شود صاحب سهام شرکتی شد بسیار خوشحالم که صاحب سهام پتروشیمی باشم و تاکنون هزار واحد صنعتی خوابیده را فعال کرده ام.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو نعمت زاده وزیر صنعت، معدن و تجارت با حضور در جلسه عصر همایش منتخبین سراسر کشور در مجلس قدیم گفت: بخش صنعت امروز به بخش کلان کشور تبدیل شده است.

 

وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: خوشبختانه بدهی های غیرجاری و معوقات بانک ها رو به کاهش است و دولت نقش خود را در این زمینه به خوبی ایفا کرده است.

 

وی گفت: نزدیک به یک هزار واحد عدم فعالیت تولیدی را مجددا فعال کرده ایم و با توجه به اینکه ده هزار واحد کوچک و متوسط با مشکل مواجه بودند وام هایی برای آنها در نظر گرفته ایم تا آنها نیز از رکود خارج شوند و امیدواریم تا آخر سال بتوانیم ظرفیت فعالیت واحدهای خوابیده را افزایش دهیم.

 

نعمت زاده در ادامه به نشست خود و طیب نیا در روز گذشته اشاره کرد و گفت: در روز گذشته با طیب نیا سه چهار ساعت در دفتر ریاست جمهوری جلسه داشتیم و در مورد صادرات و بسته های حمایتی که می شود برای صادرات در نظر گرفت صحبت کردیم و روزانه 3، 4 ساعت برای این موضوع وقت می گذاریم.

 

وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: نزدیک به 8 هزار طرح نیمه تمام صنعتی را راه اندازی کرده ایم.

 

وی در ادامه بیان داشت: در سال 91، 25 درصد کاهش سرمایه گذاری داشتیم که این خود رقم بالایی بود و تنها ده درصد رشد صنعتی را در آن سال مواجه بودیم و با کاهش 21 تا 22 درصد رشد اشتغال را داشتیم.

 

نعمت زاده با تاکید براین مطلب که هزار واحد صنعتی متوقف هستند و این واحدها واحدهای کوچک و متوسط هستند و تحریم هایی که در سال های گذشته داشتیم باعث شده تا بر میزان توقف واحدهای صنعتی افزوده شود.

 

وزیر صنعت، معدن و تجارت در خاتمه گفت: این که می گویند ما عضو چندین هیئت مدیره هستیم شانتاژ رسانه ای بیش نیست و من در زمانی که می خواستم رای اعتماد بگیرم به من پیشنهاد دادند تا هیئت مدیره چند شرکت شوم اما در زمان رای اعتمادم استعفا دادم و تنها سهام یک شرکت پتروشیمی را در اختیار دارم و اگر با یک سهم من صاحب پتروشیمی شوم خیلی خوب است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Italy
۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۷:۲۰
باشه
8
0
ناشناس
Kazakhstan
۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۷:۴۴
ما هم که گوشامون درازه.
4
0
پربازدیدترین آخرین اخبار