آخرین اخبار:
کد خبر:۵۰۸۸۵۴
علی پور در موافقت با طرح عملیاتی شدن نظام بانکی کشور

نظام بانکی کشور، داعش داخلی است/ طرح عملیاتی کردن نظام بانکی کشور طرح خامی نیست

نماینده مردم ماکودر مجلس شورای اسلامی با بیان این که طرح عملیاتی کردن نظام بانکی کشور طرح خامی نیست گفت: مردم نظام بانکی کشور و پرداخت سود سپرده ها را داعش داخلی می دانند و باید با آن مقابله کنند.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو محمد علی پور نماینده مردم ماکو و عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در موافقت با اصل ۸۵ شدن قانون طرح عملیاتی شدن نظام بانکی کشور گفت: مخالفین بیان می کنند که در تصویب و بررسی این طرح عجله شده تقریبا دو سال است نمایندگان روی این موضوع کار می کنند و حتی نظر مرکز پژوهش های مجلس، مراجع، صاحب نظران اقتصادی، اساتید اقتصادی، کارشناسان در این زمینه گرفته شده و زحمات زیادی برای این طرح صورت گرفته است و این طرح طرح خامی نیست.

 

وی ادامه داد: در جلسه ای که در حوزه انتخابیه بودم فردی به من مراجعه کرد و گفت آقای نماینده مرا از دست داعش داخلی نجات دهید چرا که سود سپرده بانک ها به قدری کلان است که کمر مردم را شکسته است.

 

وی گفت: ما برای سامان بخشی به نظام بانکی این طرح را مطرح کرده ایم و حتی در این طرح سپرده گذاری ها سامان دهی و قرض الحسنه ها تفکیک شده است.

 

علیپور بیان داشت: اگر این طرح به تصویب برسد برای دادن وام به بنگاه ها و افراد صلاحیت های آنها بررسی می شود و پس از بررسی تسهیلات در اختیار آنها قرار می گیرد و با تصویب این طرح رانت و رکود شکسته خواهد شد.

 

عضو کمیسیون اقتصادی گفت: تقاضا دارم به اصل ۸۵ شدن این طرح رای دهید تا در مدت باقی مانده در کمیسیون رسیدگی و بررسی شود و پس از تصویب در صحن علنی مطرح شود این اولین باری نیست که اعضای کمیسیون اقتصادی طرح مهمی را تصویب می کنند در گذشته نیز اصلاح مالیات مستقیم و اساسنامه اصناف در مجلس نهم توسط اعضای کمیسیون بررسی و در صحن علنی تصویب شده بیایید برای باقیات و صالحات خود کاری انجام دهیم.

 

وی در ادامه به آزمایشی بودن این طرح اشاره کرد و گفت: از آنجایی که این طرح آزمایشی است در حین اجرا اگر لازم شد که قانون تغییر یابد می توانیم قانونی را برای تصویب ان بیاورید.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار