کد خبر:۵۰۹۱۳۳

۲۰ تفاوت زندگی قبل و پس از برجام از زبان رسایی

بله! زندگی پسابرجام مردم با زندگی قبل از برجام شان متفاوت است و اگر کسی آن را انکار کند، یا لجوج است یا کور و نابینا که نمی‌تواند این تفاوت‌ها را ببیند.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، حجت‌الاسلام حمید رسایی نماینده مردم تهران و نایب رئیس کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی در صفحه شخصی خود یادداشتی منتشر کرد که متن آن به شرح زیر است:

 

از معدود مواردی که با آقای روحانی موافقم، یکی همین جمله ایشان است که چند روز قبل گفت: «ما چه بخواهیم و چه نخواهیم، دنیا و زندگی پسابرجام با زندگی ماقبل برجام کاملاً متفاوت است.»

 

این جمله آقای روحانی را می توان گامی مهم از طرف رئیس دولت یازدهم در مسیری دانست که وعده آن را داده بود: «راستگویی». بله زندگی پسابرجام مردم با زندگی قبل از برجام شان متفاوت است و اگر کسی آن را انکار کند، یا لجوج است یا کور و نابینا که نمی‌تواند این تفاوت‌ها را ببیند:

 

1. قبل از برجام، هرگز بازار کسب و کار مردم تا این اندازه در رکود بی سابقه نبود به طوری که صدای پدر معنوی دولت (هاشمی) هم در آمد و چندی قبل نسبت به خطر رکود و عوارض اجتماعی آن هشدار داد.


2. قبل از برجام، هرگز چهار وزیر اقتصادی دولت، به رئیس جمهوری که ادعا می کرد ما از رکود عبور کرده‌ایم نامه ننوشتند که وضعیت رکود و عدم رونق بازار به حالت بحران رسیده است.


3. قبل از برجام، هرگز اقتصاد کشور به مذاکرات هسته‌ای گره نخورده بود تا در هر دور از مذاکرات به دلیل ایجاد توقع در بازار سرمایه و عدم تحقق وعده‌ها، شاخص بورس رو به افول و سقوط داشته باشد.


4. قبل از برجام، دشمنان ایران پس از سال ها تحریم به این جمع بندی رسیده بودند که سلاح تحریم علیه ملت ایران کارساز نیست، اما با آغاز روند مذاکرات و عقب‌نشینی‌های این دولت و حاکم شدن «دیپلماسی التماس»، امیدشان به استفاده از فشار تحریم‌ها بیش از گذشته شد برای همین پس از برجام علاوه بر دلایل هسته‌ای به بهانه‌های مختلف دیگر، ملت ایران را تحریم کرده‌اند.


5. قبل از برجام، هرگز تا این اندازه تحقیر نمی‌شدیم، به طوری که وزیر خارجه کشورمان در برابر امیر کویت برای وساطت او با عربستان زانو نمی‌زد و رئیس جمهور کشورمان با وجود صدور بیانیه علیه ایران در اجلاس استانبول، یک روز در آنکارا منتظر ملاقات با اردوغان نمی‌ماند و دیپلماسی التماس بر سیاست خارجی حاکم نبود.

 

6. قبل از برجام، هرگز پاسپورت ایرانی تا این اندازه بی‌اعتبار نشده بود که حتی بر خلاف تمام مقررات بین‌المللی از ورود سفیر ایران در سازمان ملل خودداری شود و عربستان از صدور ویزا برای وزیر ارشاد ممانعت کند و وزیر بهداشت برای پیگیری فاجعه منا و 464 حاجی کشته شده از کشور ثالث وارد عربستان شود و کشور گوام برای تیم ملی ایران ویزا صادر نکند.

 

7 . قبل از برجام، هرگز آمریکا جرأت نمی‌کرد به اموال و ساختمان‌های کشورمان دست‌درازی کند اما در سایه برجام دو میلیارد دلار اموال کشورمان بلوکه و ساختمان بنیاد علوی متعلق به جمهوری اسلامی توسط دولت آمریکا مصادره و مورد دستبرد و راهزنی بین المللی قرار گرفت.


8. قبل از برجام، هرگز مراکز هسته‌ای کشورمان در نطنز و فردو پلمب نشدند و قلب راکتور اراک پر از سیمان نشد و دانشمندان هسته‌ای کشورمان از کار بیکار نشدند و به آب و فاضلاب مأمور به خدمت نشدند.


9. قبل از برجام، هرگز مذاکرات هسته‌ای محرمانه اعلام نمی‌شد بلکه تیم مذاکره کننده ایرانی خواستار مداکره در برابر دوربین های بین المللی بود و طرف غربی مخالفت می‌کرد اما در این دوره، مذاکرات هسته‌ای با دشمن از چشم و گوش مردم پنهان نگه داشته شد تا این که وقتی منتشر شد، رهبر انقلاب آن را توافقی پرابهام با ساختار ضعیف برای لغو تحریمها دانست.

 

10. قبل از برجام، آمریکایی‌ها رسما در جلسات خود از غیرممکن بودن حمله نظامی سخن می گفتند و بچه گربه‌هایی مانند بحرین و جیپوتی برای ما شاخ و شانه نمی‌کشیدند اما در حال حاضر، این بحرین است که ما را تهدید نظامی می‌کند و جیپوتی برای ما شاخ شده.

 

11. قبل از برجام، هرگز وزرای دولت با ثروت‌های شخصی هزار میلیاردی و عضویت در هیات مدیره شرکت‌های خصوصی نبودند و سر هرماه برای پرداخت یارانه 45 هزار تومانی مردم عزا نمی‌گرفتند و مسکن مهر را مزخرف نمی‌نامیدند و در برابر اعطای وام ازدواج علیرغم وجود منابع و تصویب قانونی مقاومت نمی‌کردند.

 


12. قبل از برجام، هرگز نعمت‌های الهی و خوراک مردم مانند گندم، برنج، سیب زمینی، مرغ، سیب، پرتقال و ... به دلیل بی‌تدبیری دفن نمی‌شدند و وزیر صنعت از واردات مدیران خارجی سخن نمی گفت و مشاور عالی رئیس جمهور، تخصص ایرانی‌ها را در درست کردن آبگوشت بزباش و قورمه سبزی نمی‌دانست.

 

13. قبل از برجام، هرگز آمریکایی‌ها تا این اندازه از تحمیل چنین شرایط ظالمانه‌ای به ملت ایران که در قبال آن به تعبیر رئیس بانک مرکزی «تقریبا هیچ» به دست آورده‌ایم، خوشحال نبودند.

 


14. قبل از برجام، هرگز مردم ایران اسلامی تا این اندازه نسبت به آمریکا بدبین نبودند و امید دولت یازدهم به حل مشکلات کشور در قالب دوستی با آمریکا را امید واهی و خیال خام نمی‌پنداشتند.

 


15. قبل از برجام، هرگز تا این اندازه آمریکایی‌ها جرأت نمی‌کردند در پیشرفت‌های دفاعی و موشکی ما دخالت کنند و برای آزمایش‌های موشکی سپاه، خط و نشان بکشند.

 

16. قبل از برجام، هرگز رئیس جمهوری یا خودروی لوکس و گران‌قیمت خارجی در روز کارگر و در برابر چشمان خسته گارگران از آنها سان نمی‌دید و از یک کارخانه بازدید نمی‌کرد.

 

17. قبل از برجام، درب های واردات برای خودروهای آمریکایی و رژلب ها و وسائل آرایشی فرانسوی و ... باز نبود.


18. قبل ازبرجام، هرگز رئیس‌جمهور ایران اسلامی با دشمن اصلی انقلاب و اسلام گفتگوی تلفنی نکرد و وزیر امور خارجه آن، هرگز دستان چدنی رئیس جمهور آمریکا را در دست خود نفشرد و مسئولان ایرانی تا این اندازه در کنار دشمنان این ملت قهقهه نمی‌زدند و به خاطر برجام، منتقدان این توافقنامه ننگین را با شلاق الفاظ توهین‌آمیز خود نمی‌نواختند.

 

19. قبل از برجام، درادبیات سیاسی کشور واژه دیوث سیاسی و اقتصادی وجود نداشت اما بعد از برجام، کار به جایی رسید که آیت‌الله جوادی آملی در دیدار با عارف فرمودند: «با وجود این همه منابع غنی در داخل کشور، واردات برخی کالاها که در کشور امکان تولید آن وجود دارد، دلیلی جزء سوء‌مدیریت و در برخی موارد دلیلی جز بی‌غیرتی ندارد ... کسانی که راه نفوذ بیگانگان را در فضای اقتصادی و یا سیاسی به روی کشور می‌گشایند از غیرت اقتصادی و یا سیاسی برخوردار نبوده و دیوث هستند.»

 

20. قبل از برجام، هرگز هیچ رئیس‌جمهور در ایران اسلامی ریاست جمهوری را در یک دوره چهارساله تجربه نکرده بود اما آقای روحانی همانطور که گفته‌اید زندگی پسابرجام با زندگی قبل از برجام متفاوت است و یکی از تفاوت‌های آن این است که شما اولین رئیس جمهور چهار ساله ایران خواهید بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
ناشناس
Germany
۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۰۸:۴۶
مگر رهبر نگفنه اند وحدت باز هم دست نمی کشید ؟ای کاش دم از ولایت هم نمی زدند
1
68
وحید
۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۳:۳۸
رهبری عزیز خیلی چیزهای دیگه هم فرمودند از جمله بصیرت که از نون شب هم واجب تره . دنیای اسلام هر چی ضربه خورده از وجود امثال ابوموسی اشعری های بی بصیرته.
مجتبی
۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۳:۴۴
شما زندگیتو بده دست حاج حسن ( معنی وحدت و ولایت از نظر شما اینه )
محمدحسین مظفریان
۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۵:۲۵
عامو بزرگوار زرشک....
اعتقادی که هم سو با رهبری نباشد نیازی به وحدت ندارد.
افتاد؟ یا بیشتر توضیح بدم
دانشجو
۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۰۶:۵۷
عزیزم چرا همه مسائل رو قاطی کردین؟/// وحدت به معنی عدم انتقاد نیست جان برادر.
سید جواد
۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۰۹:۴۲
چرا فکر نمی کنی که معنی وحدت این میتونه باشه که دولت یازدهم و حسن روحانی از کارهای غلطش توبه کنه و به راه رهبر برگرده و به خاطر این گندی که زده دور بعد کاندید نشه. جناحهها به جای اینکه راه خودشون رو برن به راه مستقیم انقلاب برگردند؟ اهدنا الصراط المستقیم
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۰:۰۸
زنده باد حنجره مستضعفین حاج حمید رسایی
41
0
اد
Iran (Islamic Republic of)
۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۰:۱۷
احسنت........
40
0
فقط خدای رزاق
Iran (Islamic Republic of)
۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۱:۰۸
یعنی دمتگرم حاجی خیلی مردی بازم شما صدای ما مردم مظلوم باش یه مرد اگه تو این دوران باشه که حرف راست میزنه خودتی
تهشا خیلی خوب اومدی :
قبل از برجام، هرگز هیچ رئیس‌جمهور در ایران اسلامی ریاست جمهوری را در یک دوره چهارساله تجربه نکرده بود اما آقای روحانی همانطور که گفته‌اید زندگی پسابرجام با زندگی قبل از برجام متفاوت است و یکی از تفاوت‌های آن این است که شما اولین رئیس جمهور چهار ساله ایران خواهید بود.
به امیدخدا همینم میشه
55
0
رسول
Iran, Islamic Republic of
۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۱:۱۱
همه موادر درسته اما آخرینش حتما حتما به دست ملت غیورایران انشاتته رقمم می خوره من که دیگه به روحانی رای نمیدم خدایاغلط کردم
50
0
هاشم
Iran (Islamic Republic of)
۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۱:۳۹
جناب اقاي رسايي
چرا شما درباره رد صلاحيت خودتان هسچ وقت با مردم شفاف حرف نزديد
ارتباط شما با موسسه فرهنگي كوثر چيست و چه بده و بستاني بين شما و موسسه مذكور مي باشد
1
28
ازاد
۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۵:۳۳
چشمت درآد!
مهدی
۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۶:۴۹
شما برنامه دید در شب رو ببینید اونجا جواب میده چرا رد شده...
بانو
Iran (Islamic Republic of)
۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۲:۱۲
احسنت..
57
0
حجت
Iran (Islamic Republic of)
۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۲:۳۶
خیلی جالب بود
45
0
پاتک
Iran (Islamic Republic of)
۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۳:۲۶
21..قبل ار برجام تعداد معدودی امـــید به رابطــــه حسنه با آمریکا داشتن و خواستار رابطه و نباید قطع رابطه ابدی باشد بلکه شاید این آمریکا.آمریکا35سال قبل نیست و نباشد.!!!! امـــا حـــالا پــــس از بـــرجام همون معدود افراد پــــی بردن آمریکا حیـــله تر و مکارتر از آن است که فکرشو میکردن
38
0
حمید
۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۰۰:۳۰
22 قبل از برجام کسی جرات چپ نگاه کردن به 1 زن ایرانی رو نداشت اما بعد از برجام تو فرودگاه عربستان آشغال به 2 مرد ایرانی تجاوز کردند..
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۳:۵۷
خوب گفتین احسنت.......
35
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۴:۰۲
جناب دولت یاردهم بی تدبیر ُ مشکلات زیاد و بی حد و حصری ُ بخاطر اجرای برجام ذلیل و نامیمون و نامبارک همین الان همین الان همین الان ُ گریبان تک تک مردم و نظام و امنیت ملی کشور را گرفته است ُ چون امریکای خون آشام داعش پرست ُ تیم مذاکره کننده را با آن همه هشدارها از طرف مقام معظم رهبری و مردم و نخبگان و همه اقشار اعم از دانشجو و استاد ُ کارگر وکارمند و ... فریب داد و به امریکای خون آشام داعش پرست اطمینان ساده لوحانه و غیر منطقی و خوش خیالانه بی اساس کردند . چرا چرا چرا ؟
44
1
azad
Iran (Islamic Republic of)
۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۵:۳۱
باسلام :دوستان دیگر منتظر چیزی یا گرم شدن آبی ومنافعی از برجام نباشید، که آنچه اکنون از برجام به این کشور رسیده ضرر وزیان وخسارت محض است که متاسفانه همچنان ادامه خواهد داشت!وچه وقیحانه از این نکبت وبد بختی تعریف وتمجید میکنند و خودرامی ستایند!خون شهیدان مدافع حرم وآه مادران شهید دامن ودودمان برجامیان را خواهد گرفت وبا خفت وخواری ازاین کشور خواهند گریخت!فاعتبروا یا اولاابصار
4
0
مسافر
Armenia
۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۶:۴۹
موارد بالا رو میشه درست دونست ... ولی من با گزینه آخر زیاد موافق نیستم ... چون این دولت و حامیان اون به خوبی میدونن مردم رو چطور در دقیقه نود فریب بدهند و آراء خوبی به جیب بزنن ... مطمئن باشید !!!!!!!
10
12
بت شکن
۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۲۰:۰۴
دولت اعتدال با همراهی دوستان آمریکاییش و رسانه های فارسی زبانش ؛ جنگ رسانه ای را خوب بلدند.
اما اگر صدا و سیما مناظره ی بی طرفانه و واقعی چهره به چهره برگذار کند ؛ لیبرالها رسوا میشوند.
هادی
Iran (Islamic Republic of)
۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۲۱:۲۱
گوش اگر گوش تو و ناله اگر ناله ی من
آنچه بجایی نرسد فریاد است...
جناب رسایی شما هرچه بگید مگر این جماعت آمریکا دوست میفهمن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
12
6
هدا
۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۰۸:۵۸
قبل از برجام رسایی نماینده مجلس بود ولی بعداز برجام ...........
شهربابکی
Iran (Islamic Republic of)
۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۰۰:۰۳
احسنت به تو بارک الله به من مرگ برمنافقین
2
0
ق.ث
Iran (Islamic Republic of)
۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۰:۳۳
ایشان زمان دولت عدالت کجا بود وقتی:
1-ظرفهای ماست و پنیر خالی شد و دوغهای آبکی در بطریهای سفید به مردم داده شد.البته اینها غذای فقراست و این نماینده در منزل 140 متری لوکسش از این غذاها نمی خورد.
2-پراید شش میلیونی برای ملت به بیست میلیون رسید.البته نمایندگان به جزجلیلی(برای عوام فریبی)پراید سوار نمی شوند.
3-زمانی که بابک زنجانیها و..... ثروت ملت را به یغما بردند و در کانادا و ارمنستان و اروپا صفا کردند.
4-کارگران را به نان شب محتاج کردند.
5بدترین وضعیت را برای معلمان به وجود آوردند.
6-بانکها و کارمندانشان به عرش اعلا رسیدند با وامهای پی در پی ومزایای نجومی.
رسایی حالا که رد صلاحیت شدی و پرونده ارشاد به نتیجه رسید برای رد گم کنی به جلو فرار می کنی.ملت تو و دلواپسها را خوب شناخته اند
1
1
پربازدیدترین آخرین اخبار