آخرین اخبار:
کد خبر:۵۰۹۴۰۶
معاون روابط عمومی و تبلیغات سپاه کربلای مازندران:

پیکر ۱۲ شهید مازندران در اختیار تکفیری‌هاست

معاون روابط عمومی و تبلیغات سپاه کربلای مازندران از بازگشت تمام رزمندگان مازندرانی مستقر در سوریه به کشور خبرداد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو،"حسینعلی رضایی" معاون روابط عمومی و تبلیغات سپاه کربلای مازندران با اعلام اینکه تمام رزمندگان مدافع حرم "لشکر 25 کربلا" به مازندران به کشور برگشتند، اظهار کرد: 21 مجروح از عملیات خان طومان به جای مانده که در حال حاضر مشکلی بابت درمان این افراد وجود ندارد.

 

وی با اعلام اینکه 9 نفر از این مجروحین روز گذشته به کشور بازگشتند؛ افزود: چهار نفر از این رزمندگان به منازل خود مراجعه کردند و 5 نفر نیز در بیمارستان بقیه الله تهران در حال مداوا هستند.
 

رضایی یادآور شد: مابقی مجروحین نیز در حال بازگشت به کشور هستند.
 

معاون روابط عمومی و تبلیغات سپاه کربلای با اشاره به اینکه 12 پیکر شهدای مازندرانی هنوز در اختیار تکفیری‌ها است، بیان کرد: در این مناطق هنوز درگیری وجود دارد و باید با آزادسازی مناطق دست یافتن به پیکر شهدا میسر شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۹:۱۷
اسیر هم داشتیم؟
6
0
سید گمنام
Germany
۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۲۲:۵۵
درود بر این شهیدان و جانبازان عزیز
یا مهدی ادرکنی
24
0
سرباز امام خامنه ای(مد ظله)
Iran (Islamic Republic of)
۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۰۰:۲۶
خوشا بحال آن 12 شهید،زیرا میهمان حضرت مادر (س) هستند.کاش ما هم این لیاقت را داشتیم.شهدای عزیزتر از جانم برای ما هم دعا کنید تا مثل شما لیاقت مدافع حرم بودن پیدا کنیم.االتماس دعا
12
0
پربازدیدترین آخرین اخبار