دانشجويان پيشتاز مبارزه با استكبار جهاني هستند
حجت الاسلام خرسند در گفت و گو با خبرنگار سياسي «شبكه خبر دانشجو»، جنبش دانشجويي را پيشتاز مبارزه با استكبار جهاني خواند و گفت: خيزش جنبش دانشجويان مسلمان و انقلابي در مبارزه با آمريكا، واقعه 16 آذر را آفريد.
وي افزود: امروز نيز جنبش دانشجويي اصالت خود را كه مبارزه با استكبار و استكبار ستيزي است فراموش نكرده است.
عضو شوراي مركزي حزب موتلفه اسلامي با بيان اينكه تغيير در مبارزه، در گرو تغيير ماهيت دشمن است، اذعان داشت: با مشاهده عملكرد دولت اسرائيل و آمريكا، در مي يابيم كه خوي استكباري آنها كمتر نشده است.
خرسند افزود: تحركات جنبش دانشجويي با قوت و قدرت و تحت محور ولايت مطلقه فقيه ادامه داشته و خواهد داشت.
وي با اشاره به فرمايش مقام معظم رهبري مبني بر جنگ نرم دشمن تصريح كرد: امروز دانشگاه يكي از مهمترين كانون هاي جنگ نرم است و دانشجويان ما با بصيرت افسران جنگ نرم هستند.
عضو شوراي مركزي حزب موتلفه اسلامي با بيان اينكه برخي سعي دارند انقلاب و فرزندان آن را زير سوال ببرند، گفت: عده اي با برجسته كردن ريزش هاي اندك، انقلاب را كه به سوي كمال در حركت است زير سوال مي برند غافل از اينكه مبارزه با استكبار و روحيه استكبار ستيزي همچنان در بين دانشجويان در جريان است.
خرسند در پايان خاطرنشان كرد: جنبش دانشجويي بايد تلاش كند ماهيت افرادي كه قصد دارند 16 آذر را منحرف كنند و ماهيت جريان براندازي كه معتقد به استقلال كشور و نظام نيستند را افشا كند./انتهاي پيام/