60 درصد بازار آموزش الكترونيك در اختيار آمريكا است
آخرین اخبار:
کد خبر:۵۱۳۸۲
وزير بازرگاني:

60 درصد بازار آموزش الكترونيك در اختيار آمريكا است

وزير بازرگاني با بيان اينكه آموزش الكترونيك نياز اصلي جامعه ايران است، گفت: 60 درصد بازار آموزش الكترونيكي در اختيار كشور آمريكا است.

به گزارش خبرنگار علمي «شبكه خبر دانشجو»، دكتر مهدي غضنفري صبح امروز در كنفرانس آموزش الكترونيكي در دانشگاه علم و صنعت با بيان اينكه در سال 2007 آموزش الكترونيكي 20 ميليارد دلار سود براي كشورها داشته است، گفت: كشورهاي اروپايي 15 درصد از بازار آموزش الكترونيك جهان را به خود اختصاص داده اند.

وي با اشاره به سود آموزش الكترونيك در جهان اضافه كرد: ايران در بين كشورهاي آسيايي جايگاهي در زمينه آموزش و تجارت الكترونيكي ندارد.

وزير بازرگاني خاطرنشان كرد: در آسيا كشورهاي هند، چين، كره جنوبي، رتبه‌هاي برتر آموزش و تجارت الكترونيك را در اختيار دارند.

غضنفري با اشاره به نياز كشور به آموزش الكترونيكي اضافه كرد: با توجه به جمعيت سه ميليوني دانشجو در كشور تنها 10 هزار دانشجو از طريق آموزش‌هاي مجازي و الكترونيك مشغول به تحصيل هستند.

وي خاطرنشان كرد: وزارت بازرگاني فعاليت‌هاي مختلفي در زمينه تجارت الكترونيكي از جمله مديريت الكترونيكي صادرات، ابزارهاي الكترونيكي صادرات و چگونگي انعقاد قراردادهاي بين المللي انجام داده است.

وزير بازرگاني آموزش مجازي را آموزشي دو طرفه عنوان كرد و گفت: آموزش الكترونيك تنها نبايد از سوي دانشگاه‌ها به جامعه صورت گيرد بلكه مي توان از تجربيات كارشناسان نيز براي رشد و ارتقاي دانشجويان استفاده شود.

غضنفري با بيان اينكه طراحي آموزش الكترونيكي و از راه دور در دانشگاه‌ها شكل مي گيرد، افزود: دانشگاه‌ها در طراحي آموزش‌هاي الكترونيكي و از راه دور به نيازهاي تمامي افراد جامعه توجه كنند و براي همه افراد جامعه سيستم‌هاي آموزش الكترونيكي طراحي كنند.

وي نبود محدوديت‌هاي مكاني و زماني را از مزایای آموزش‌هاي الكترونيكي عنوان كرد و گفت: تنوع بخشي و ايجاد جذابيت در محتواي آموزش نیز از ديگر مزایای این نوع آموزش است.

وزير بازرگاني با اشاره به وجود 2000 صنف مختلف در بازار تهران تصريح كرد: آموزش از راه دور و مجازي بهترين راه براي ارتقاي رشد تجارت و تبادل اطلاعات ميان اصناف كشور است.

غضنفري با اشاره به پيشرفت‌هاي مناسب كشورهاي جهان در اين زمينه اضافه كرد: براي رشد و توسعه تجارت الكترونيكي در كشور يك مركز توسعه تجارت الكترونيكي در وزارت بازرگاني شكل گرفته است.

وي عنوان كرد: وزارت بازرگاني 30 مركز آموزشي در 30 استان كشور دارد و قادر است تجربيات خود را از طريق آموزش الكترونيكي به دانشگاه‌ها ارائه دهد./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار