کد خبر:۵۱۴۲۰۹
از سوی کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور صورت پذیرفت

واگذاری مسئولیت اجرایی بخش عفاف و حجاب نمایشگاه قرآن به بخش خصوصی

کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور در راستای واگذاری فعالیت های اجرایی به نهادهای غیردولتی، امور اجرایی بخش عفاف و حجاب بیست و چهارمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم را به انجمن تولیدکنندگان محصولات حجاب واگذار کرد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، براساس هماهنگی های صورت گرفته توسط کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور، امور اجرایی بخش عفاف و حجاب بیست و چهارمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم،امسال توسط انجمن تولیدکنندگان محصولات حجاب و زیر نظر این کارگروه برگزار خواهد شد.

 

براساس این گزارش ثبت نام این بخش آغاز شده  و از تمامی متقاضیان دریافت غرفه« موسسات، شرکت ها، اشخاص حقیقی و حقوقی فعال در زمینه تولید محصولات عفاف و حجاب دارای مجوز های لازم» در بخش عفاف و حجاب نمایشگاه ثبت نام خواهد شد تا پس از بررسی صلاحیت های حرفه ای و مبتنی بر میزان فضای اختصاصی به این بخش  مراحل اجرایی صورت پذیرد. نحوه قیمت گذاری،  کیفیت محصولات، ارائه تولیدات بدون واسطه، رعایت موازین اسلامی در تولیدات، سوابق حرفه ای  و اولویت زمان ثبت نام از مواردی است که در پذیرش متقاضیان ملاک نظر قرار خواهد گرفت.

 

گفتنی است متقاضیان می توانند نسبت به ثبت درخواست خود در سامانه ثبت نام و مدیریت نمایشگاه بین الملی قرآن کریم به نشانی  http://register.tibf.ir و یا به دبیرخانه این بخش واقع در واقع در خیابان میرداماد جنب ایستگاه مترو ساختمان رز میرداماد طبقه ٩ واحد ٩٠٦ انجمن تولیدکنندگان محصولات حجاب مراجعه کنند و یا با شماره تلفن   ٢٦٤٠٣٥٤٠ و نمابر ٢٦٤٠٣٥٤١ ارتباط بگیرند.

 

بیست و چهارمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم با شعار «به سوی فهم قرآن» از ٢٤ خرداد ماه تا ٨ تیر ماه مصادف با ٧ تا ٢٢ ماه مبارک رمضان به مدت ١٦ روز در مصلی بزرگ حضرت امام خمینی(ره) از ساعت ١٨ الی ۲۳:۳۰ برگزار خواهد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار