بازیگر تلویزیون گفت: سندرم کپیکاری از برنامههای دست چندم خارجی آن هم با کیفیت خیلی پایین باعث سرهمبندی و افت کارها شده است.
مهرانه مهین ترابی، بازیگر تلویزیون، درگفتوگو با خبرنگار فرهنگی خبرگزاری دانشجو، گفت: وضعیت صدا و سیمای ما مثل یک خانه کُلنگی است که باید آن را بکوبند و از نو بسازند. باید تجدیدنظر اساسی درباره نحوه کار و برنامهریزی کانالها و شبکههای تلویزیونی انجام شود.
این بازیگر تلویزیون ادامه داد: سندرم کپیکاری از برنامههای دست چندم خارجی آن هم با کیفیت خیلی پایین باعث سرهمبندی و افت کارها شده است.
وی افزود: تهیهکنندهها به خاطر مشکلات مالی دیگر دغدغههای فرهنگی ندارند. فکر نمیکنند که قرار است کارشان جایی دیده و نقد شود و برای همین برایشان مهم نیست که چه نمرهای از مردم میگیرند. به این فکر نمیکنند که آیا نیاز جامعه هست یا نه. تولید برنامهها بیشتر برای پر کردن آنتن است و کیمیت جای کیفیت را گرفته است.
مهینترابی در پایان گفت: من پروژه تازهای برای کار در صدا و سیما ندارم. برای اینکه فیلمنامهها وضعیت بدی دارند و مثل چرکنویس شدهاند. غالباً سردستی نوشته میشوند و نه روزی شخصیتها و دیالوگ ها و نه روی کیفیت کلی کارها نگاه و نظارتی دیده نمیشود. در نتیجه بیشتر این سریالها نه برای بازی کردن به دل ما مینشیند و نه برای دیدن به دل مخاطب.