به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو هوشنگ خندان دل در نشست هماهنگی و راهبری کارگروه معاینه فنی خودرو افزود: تجهیز مراکز معاینه فنی خودرو به دوربین های پلاک خوان و تجهیز این مراکز به امکانات سخت افزاری لازم و نیز ارائه آموزش های تخصصی و اعمال استانداردهای لازم از اقداماتی است که باید در آینده به آنها توجه شود.
وی خاطر نشان کرد : باید تاریخی را برای پایان دوره تست (آزمایش) معاینه فنی خودرو مشخص کرد و تمرکز لازم را در تهران به دلیل دسترسی آسان دست اندرکاران طرح به مراکز معاینه فنی این شهر برای بررسی های تخصصی و همچنین حجم بالای کار در این شهر داشته باشیم.
وی ادامه داد: با اتصال مراکز معاینه فنی خودرو به سامانه سیمفا از این پس باید تمام اقدامات را روی کیفیت کار متمرکز کرد.
معاون عمران و توسعه امور شهری و روستایی وزیر کشور تاکید کرد: عدم اتصال برخی مراکز معاینه فنی خودرو به سامانه سیمفا طی مکاتبه ای به استانداران مربوطه اعلام شود تا جلوی کار این مراکز گرفته شود.
بر اساس این گزارش در نشست هماهنگی و راهبری کارگروه معاینه فنی خودرو، رئیس مرکز توسعه دولت الکترونیک، فناوری اطلاعات و آمار وزارت کشور گزارشی در زمینه آخرین اقدامات صورت گرفته توسط این مرکز در خصوص سامانه یکپارچه معاینه فنی ایران( سیمفا ) بیان کرد و مباحث ضرورت پشتیبانی کافی و تخصصی از این سامانه، برنامه ریزی برای تجهیز مراکز به دوربین های پلاک خوان و برنامه ریزی برای معاینه فنی خودروها در اول مهر را مطرح کرد.
همچنین سعید قیصر مدیرعامل اتحادیه سازمان های حمل و نقل همگانی کشور گزارشی از آخرین وضعیت اتصال مراکز معاینه فنی خودرو به سامانه سیمفا ارائه کرد و گفت: در زمان حاضر از ۴۵۱ مرکز معاینه فنی در سراسر کشور، ۴۱۴ مرکز مکانیزه و ۱۳ مرکز خارج از سامانه سیمفا هستند.
در این جلسه مقرر شد با توجه به پیش بینی افزایش تقاضا برای انجام معاینه فنی خودرو در ابتدای مهرماه، طرح توسعه مراکز معاینه فنی خودروها در شهرها در جلسه آینده کارگروه ارائه شود.