به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو آیت الله سید احمد خاتمی عضو مجلس خبرگان رهبری و امام جمعه تهران امشب با حضور در سی و یکمین محفل انس تیم های اضطراری دفاع مقدس و بسیجیان جامعه پزشکی که در دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد اظهار داشت: بنده افتخار زیارت این عزیزان را فاو داشتم بیمارستان صحرایی که در فاو بنیان شده بود بهت انسان را برمی انگیخت که در شرایط بحرانی و آنچنانی بیمارستانی این چنینی احداث شده بود.
عضو مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: الحمدالله برپایی این محفل انس این برکت را با خود دارد که فرهنگ ایثار و جهاد را زنده نگه دارد.
وی با بیان این که این محفل قطعهای از تاریخ نقلاب ما است بیان داشت: تیم های اضطراری و تیم های دفاع مقدس به همراه این محفل انس می باشند فلسفه این محفل که یک محفل ارزشی و هدفمند است و به تعبیر زیبای مقام معظم رهبری محفل انقلابی است انتقال این فرهنگ به انقلابیون جوان است انقلابیون که در زمره سابقون هستند.
آیت الله خاتمی با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب و تاکید ایشان در انقلابی بودن و انقلابی ماندن یادآور شد: از اسفندماه سال گذشته آخرین اجلاس دوره چهارم خبرگان بود و به محضر مقام معظم رهبری رسیدیم ایشان فرمودند خبرگان باید انقلابی بمانند. همچنین مجمع نمایندگان طلاب شرف یاب حضور ایشان شده بودند که مقام معظم رهبری نیز در آن جا فرمودند حوزه باید انقلابی بماند؛ حتی در چهاردهم خرداد ماه هم محور فرمایشات حضرت آقا همین مسئله انقلابی بودن بود.
خاتمی بیان داشت: شما فرهیختگان دوست داشتنی این امت هستید بعضی ها فرهیختگی دارند اما فرهیختگی شان هدفمند نیست شما خوبانی که با این ایده در این محفل انس شرکت می کنید فرهیخته هدفمند هستید و با آن دوران ارزشمند تجدید بیعت می کنید دوره ای که کمتر کسی در آن بدون وصیت از خانه خداحافظی کرده باشد چون رفتن با ما بود اما آمدن به معنای دقیق کلمه معلوم نبود.
عضو مجلس خبرگان رهبری با طرح این پرسش که چه اتفاقی افتاده که مقام معظم رهبری این همه سخن از انقلابی بودند و انقلابی ماندن دارند تصریح کرد: هیچ گاه شما سخنرانی ها و رهنمودهای مقام معظم رهبری را همانند رهنمودهای یک خطیب نبینید فرمایشات حضرت آقا همگی بر روش کار کارشناسی شده صورت می گیرد.
وی با بیان این که ارتجاع یکی از خطرهای بزرگ برای هر انقلاب به شمار می رود یادآور شد: حتی مسئله ارتجاع در زمان انقلاب بزرگ پیامبر اکرم (ص) نیز وجود داشت و ایشان نیز مرتباً نگرانی خود را از این مسئله ابراز می داشتند .
خاتمی با بیان این که یکی از ابزار ظاهر شدن ارتجاع در جامعه آلودگی اخلاقی است افزود: آلودگی اخلاقی اشکال مختلفی دارد که از بدحجابی شروع می شود تا مجلات و سایت های آلوده و تا آلودگی های دیگر؛ همچنین آلودگی های اقتصادی از سطح بالا تا مراحل پایین ابزار اجرایی عمل ارتجاع است پس بنابراین نگرانی از ارتجاع نگرانی به جایی است که مقام معظم رهبری آن را بیان می کنند .
عضو مجلس خبرگان رهبری با طرح این پرسش که چه عواملی موجب می شود تاجامعه به سمت ارتجاع رود و عقب گرد کند 5 عامل را برشمرد و بیان کرد: کمرنگ شدن ارزش های مبنایی و اصیل انقلاب نیز یکی از عوامل حرکت جامعه به سمت ارتجاع است؛ در زمان شکل گیری انقلاب شعار اصلی مردم جمهوری اسلامی بود که این همان ارزش مبنایی انقلاب و حاکمیت دینی به شمار می رود اصولاً مقبولیت نظام اسلامی حاکمیت دینی است.
وی تاکید کرد: حکومت دینی ماموریت مطرح کردن دین را دارد باز دوباره کسانی نگویند و ننویسند به زور، ما نمی گوییم به زور، بلکه باید دغدغه دین را داشته باشیم حکومت دینی در متن خود با حکومت سکولار در تضاد است این که کسانی در متن حکومت دینی باشند و بخواهند سکولار عمل کنند این دارای تناقض است حکومت دینی و عملکرد سکولار نمی شود
خاتمی یادآور شد: نفرت از استکبار از مبانی اصلی قرآنی و انقلاب است اگر یک روز رابطه ای با استکبار صمیمانه شد باید این نفرت در دلتان باشد باید بدانید دشمن، دشمن است اگر لبخند هم می زند می خواهد خنجر بزند.
عضو مجلس خبرگان رهبری فراموش شدن آرمان های انقلاب را دیگر عامل ارتجاع در جامعه برشمرد و تصریح کرد: قله ای که انقلاب برای ما ترسیم کرده است رسیدن به تمدن اسلامی است و بیگانه نباید هیچ گونه سلطه ای بر جامعه اسلامی داشته باشد؛ مستقلِ مستقل این همان هدف است.
وی بیان داشت: امام و شهدای امام به دنبال آن بودند تا به دنیا نشان دهند ما با اتکا به اسلام علی می توانیم حکومت نمونه به صحنه بیاوریم ارتجاع این است که بگویید ما یک حکومتی مثل دیگر حکومت ها هستیم. این تفکر بسیار خطرناکی است اگر این گونه بود که دیگر نیازی به حکومت دینی نداشتیم قرار بود ما یک حکومتی متفاوت از تمام حکومت های دنیا داشته باشیم؛ اگر که با گذشت زمان به این تفکر برسیم نتیجه این می شود که دیگر شعار مرگ بر آمریکا را سر ندهیم و دم زدن از آرمان های مردم فلسطین و نفرت از رژیم صهیونیستی نیز از خاطرمان باید فراموش شود.
خاتمی حساس نبودن در برابر دشمن را عامل مهم دیگر ارتجاع در جامعه برشمرد و افزود: حساس نبودن در برابر دشمن از عوامل قطعی ارتجاع است وقتی دشمن را دشمن ندانیم و رضد نکنیم این می شود عامل ارتجاع ، اگر این روحیه بی تفاوتی در برابر دشمن بازار گرم پیدا کند می شود از عوامل ارتجاع.
عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به فتنه 88 و کارشکنی های آمریکایی ها در این فتنه بیان داشت: هیلاری کلینتون که امروز کاندیدای ریاست جمهوری آمریکا شده و در زمان فتنه 88 وزیر خارجه این کشور بود شیطنتی نبود که دولت آمریکا توسط این نااهل داشته باشد حال امروز می گوید همه گزینه ها حتی گزینه های نظامی روی میز است؛ دردمندانه بگویم که دشمنی آن ها روز به روز بیشتر شده اما حساسیت این سو روز به روز کمتر شده است.
وی در 13 آبان سال 92 گفتند دیگر شعار مرگ بر آمریکا سر ندهید اگراسم این کار ارتجاع نیست پس اسم آن چیست دشمن روز به روز بر دشمنی و کینه توزی و لجن پراکنی خود می افزاید آن وقت برخی در داخل می گویند شعار مرگ بر آمریکا نباشد.
خاتمی چهارمین عامل ارتجاع در جامعه را تاثیر پذیری از بیگانگان برشمرد و تصریح کرد: اگر بیگانگان بخواند نفشه راه را برای ما ترسیم کنند آن وقت حادثه ای شبیه حادثه کربلا رخ می دهد از عید فطر سال گذشته تا امروز مقام معظم رهبری حدود 100 بار واژه نفوذ را اعلام کرده اند اگر کسی نمی تواند نمونه های تاریخی نفوذ را ببیند به حادثه کربلا رجوع کند.
عضو مجلس خبرگان رهبری در پایان پنجمین ارتجاع را همراهی نکردن با ولایت برشمرد و خاطر نشان کرد: امروز بارزترین جلوه انقلابی بودن ولایتمداری است و برای ما یک مسئله کلیدی به شمار می رود.