کد خبر:۵۱۷۶۱۹

بدترین نوع شیرینی را بشناسید

مدیر گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: زولبیا و بامیه از لحاظ ضرر برای سلامتی، بدترین نوع شیرینی به شمار می آیند به گونه ای که حتی شیرینی خامه ای، یک درجه از این شیرینی ها بهتر است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، دکتر احمدرضا درستی مدیر گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: برای خوشمزه شدن زولبیا و بامیه، مقدار زیادی روغن و شکر به آن اضافه می کنند؛ نشاسته در روغن، سرخ و سپس در شکر غلیظ گذاشته می شود.


وی خاطرنشان کرد: این شیرینی ها، بدون انرژی تغذیه ای هستند و اصطلاحا انرژی پوک دارند؛ همچنین چاقی و سیری کاذب ایجاد می کنند؛ به همین علت است که سر سفره افطار باید از مصرف غذاهای خیلی چرب یا خیلی شیرین مانند زولبیا و بامیه پرهیز کرد.


مدیر گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: روزه دار با مصرف زولبیا و بامیه در زمان افطار، اشتهایش به اصطلاح کور می شود و دیگر مواد غذایی لازم را نمی خورد؛ این در حالی است که روزه دار می تواند به جای استفاده از این شیرینی ها، خوراکی های سالمی همچون شیر و سبزی را مصرف کند.


بنابر این گزارش، زولبیا و بامیه در زمان کوتاهی میزان زیادی کالری، چربی و قند را وارد بدن می‌کند بطوریکه جذب قند زولبیا و بامیه به علت داشتن چربی زیاد، 2 تا سه ساعت طول می‌کشد.


این شیرینی ها را نباید از دستفروش ها خرید و همچنین باید عطر، طعم مناسب و رنگ مناسبی داشته باشند؛ضمن اینکه آثار ذرات سوخته شده روی آنها نباشد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار