کد خبر:۵۱۹۶۶۹
روحانی داستان ایرباس را برای بوئینگ تکرار کرد/ افزایش قیمت سهام بوئینگ
مدتی است که خبر مذاکرات ایران با بئینگ برای خرید ۱۰۰ هواپیما از این شرکت آمریکایی در رسانه ها انتشار یافت.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، مدتی است که خبر مذاکرات ایران با بئینگ برای خرید ۱۰۰ هواپیما از این شرکت آمریکایی در رسانه ها انتشار یافت. این در حالی است که بسیاری از منتقدین معتقدند شرکت ایرباس فروشنده قبلی در آستانه ورشکستگی قرار داشت و ایران آن را نجات داد. اما بسیاری از دولتمردان برای توجیه خرید هواپیماهایی که حتی فرودگاه آن را نداریم توجیهات بسیاری تراشیدند. مساله ای که با تذکر اخیر رهبر انقلاب همراه بود که صریحا گفتند، آیا خرید هواپیما جزء نیازها و اولویتهای ماست؟
اما اکنون با انتشار خبر خرید از شرکت آمریکایی بوئینگ، ارزش سهام این شرکت مانند ایرباس افزایش قابل توجهی داشت که می توانید در سند زیر مشاهده کنید.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ماموریت جناب هر روز کامل تر میشود
پاسخ