به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، محمد سالاری، رییس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به نخستین اجلاس جهانی شوراها و شهرداران 2016 اظهار داشت: ایناجلاس با هدف آگاهی از آخرین دستاوردهای علمی و تخصصی جهان در عرصه مدیریت شهری و با حمایت و همکاری شورای عالی استانها، شورا اسلامی شهر تهران، شهرداری تهران، شورای عالی شهرسازی و معماری ایران، وزارت راه و شهرسازی، فرهنگ و ارشاد اسلامی، ورزش و جوانان، امورخارجه و وزارت نیرو، تاریخ 30 و 31 تیرماه 95 در برج میلاد تهران با حضور قریب به 1800 نفر از اعضای شوراها و شهرداران سراسر جهان برگزار خواهد شد.
وی ادامه داد:کمیسیون ملی یونسکو ایران، سازمان حفاظت محیط زیست، سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران، سازمان نظام مهندسی ساختمانکشور، سازمان هواشناسی کشور، سازمان مدیریت پسماند، سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران، پژوهشگاه علوم و فناوري اطلاعات، سایر سازمانهای مدیریتی، دانشگاه گوتینگن آلمان و دانشگاههای سراسرکشور با این اجلاس بین المللی همکاری دارند.
سالاری با تاکید بر لزوم در اولویت قرار گرفتن رسیدگی به وضعیت معماری و شهرسازی در ایران گفت: برگزاری این رویداد جهانی همراه با سمینار جهانی شهرسازی و معماری از اهمیت بالایی برخوردار است چرا که تمرکز و اجرای برنامه های مطالعاتی و تحقیقاتی در زمینه شهرسازی و معماری در مناطق مختلف شهر و نیز تاثیر گذاری شهر سازی در محیط زیست باید سرلوحه برنامه های اجرایی مسئولان قرار گیرد.
این عضو شورای شهر تهران افزود: از همین رو برگزاری این اجلاس فرصت مغتنمی است تا قدمت این هنر به جهانیان مجدداً معرفی گردد و همزمان از دانش و تجربیات بین المللی جهت پیشرفت چشمگیر این عرصه نیز بهره مند گردیم.
رییس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر تهران از جمله اقدامات اجلاس جهانی شوراها و شهرداران 2016 را امضای نتایج و مصوبات این نشست تخصصی توسط 1800 نفر از شرکت کنندگان و ارسال آن به مرکز پژوهش های مجلس شورا اسلامی اعلام کرد.
سالاری با اشاره به سند چشم انداز 1404 در موضوع آمایش سرزمین گفت: در این سند بر حفظ هویت ایرانی و اسلامی، حراست از میراث فرهنگی، هویت بخشی به سیمای شهر و ضوابط و شاخص های لازم جهت بازیابی هویت شهر و معماری اسلامی ایرانی، ضوابط و مقررات ارتقا کیفی سیما و منظر شهری، بهینه سازی مصرف سوخت در شهرسازی، معیارهای پیشرفته ایمنی بناها و استحکام ساخت و سازها بیش از پیش تاکید شده است لذا این اجلاس فرصت مغتنمی است تا اعضای شوراهای شهر و شهرداران در تصمیم گیری و اجرایی سازی تصمیمات در حوزه توسعه شهرهای کشور، کارآزموده تر شوند.
رییس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر تهران در خصوص برنامه های این اجلاس در آینده اظهار داشت: اجلاس جهانی شوراها و شهرداران در طرح 5 ساله برنامه ریزی گردیده است که بعد از برگزاری نخستین اجلاس، در سال های آتی میلادی،2017 الی 2020، به ترتیب با محوریت گردشگری، محیط زیست شهری، مدیریت بحران، شهر هوشمند برگزار خواهد شد. باتوجه به ارائه گزارش مباحث تخصصی در پایان هر اجلاس، پس از بررسی ها توسط مجلس شورای اسلامی و سازمان های ذیربط، در ابتدای هر دوره جدید، نتایج و خروجی تغییرات و تاثیرات دوره قبلی در صحن اصلی اجلاس قرائت می گردد.
سالاری در پایان به ارسال مقالات پژوهشگران، علاقمندان و دوستداران حوزه شهرسازی و معماری تا تاریخ 10تیر 95 به دبیرخانه این اجلاس اشاره نمود و با ابراز خرسندی افزود: امید است برگزاری این اجلاس بتواند به مسئولان و مدیران شهری، اعضای شورا اسلامی شهرها و شهرداران در توسعه شهرسازی و ارائه راهکارهای تخصصی وکارآمد معضلات شهرسازی کشور کمک نماید.
علاقمندان میتوانند جهت کسب اطلاعات تکمیلی به پایگاه اینترنتی اجلاس به آدرس Tnsi.ir مراجعه نمایند.