به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، کارشناس اداره نظارت و ارزیابی فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت:روزه داران در وعده افطار و سحر از نوشیدنی هایی که در آن ها از عرقیات گیاهی استفاده شده استفاده کنند.
شهرزاد بهروزی گفت: مصرف برخی از عرقیات گیاهی مانند عرق کاسنی و شاهتره برای کاهش احساس تشنگی در ایام روزه داری مفید است.
وی افزود: در فصول گرم سال که در آن تعریق زیاد بوده و آب فراوانی از بدن دفع می شود از شربت ها و نوشیدنی هایی که در آن ها از عرقیات گیاهی استفاده شده است مصرف نمایند.
بهروزی اظهار داشت: برخی از روزه داران برای رفع عطش خود در سفره های افطار از انواع نوشیدنی ها استفاده می کنند که پیشنهاد می شود با توجه به خواص عرقیات گیاهی و نوشیدنی های سنتی از این نوع نوشیدنی ها در حد اعتدال به جای انواع شربت های دارای قند بالا و نوشابه های گازدار استفاده شود.
کارشناس ارشد اداره نظارت و ارزیابی فرآورده های غذایی و آشامیدنی با منشآ گیاهی سازمان غذا و دارو در پایان توصیه کرد در هنگام خرید انواع عرقیات گیاهی حتما به تاریخ مصرف و انقضا و شماره پروانه بهداشتی ساخت و آرم سازمان غذا و دارو بر روی محصولات توجه کنند.