کد خبر:۵۲۱۶۲۲

ردپای معاون رئیس‌جمهور درحقوق های نجومی

اسحاق جهانگیری از سوی رئیس جمهور مسئول پیگیری برخورد با دریافت کنندگان حقوق های نجومی شده است، اما اظهارات برخی مسئولان رسمی نشان می دهد خود وی از ریل گذاران این حقوق ها در دولت دوم خرداد بوده است.

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری دانشجو، در پی افشای ماجرای فیش‌های حقوقی نجومی و تشدید فشار افکار عمومی علیه دولت یازدهم، حجت‌الاسلام روحانی رئیس‌جمهور طی ابلاغیه‌ای اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس‌جمهور را مامور پیگیری این ماجرا و برخورد با دریافت‌کنندگان حقوق‌های نجومی کرد.

 

اسحاق جهانگیری نیز علاوه بر اظهارنظر منتقدانه علیه دریافت‌کنندگان حقوق‌های کلان، در ضیافت افطاری استانداران و مسئولان دولتی تاکید کرد که دریافت‌کنندگان این حقوق‌ها باید برکنار شوند.

 

اظهارات معاون اول رئیس جمهور در دولت روحانی علیه فیش‌های نجومی مواضع مناسبی به نظر می‌رسد، اما مصاحبه‌های برخی مقامات رسمی در کشور نشان می‌دهد ردپای مهمی از خود اسحاق جهانگیری در دولت دوم خرداد در ماجرای حقوق‌های کلان وجود دارد.

 

فیاض شجاعی دادستان دیوان محاسبات اخیراً در همین رابطه گفته بود: "از سال ٨٢ براساس موافقت وزیر صنایع و معادن حقوق مزایای مدیرعامل و اعضای هیأت‌مدیره بانک صنعت و معدن مطابق حقوق و مزایای سازمان گسترش و نوسازی صنایع تجویز شد. سازمان گسترش و نوسازی صنایع، مقررات خاصی برای بحث پرداختی خود داشتند؛ بنابراین وزیر صنایع و معادن وقت در سال ٨٢، حقوق و مزایای کارکنان بانک صنعت و معدن را با حقوق و مزایای سازمان گسترش مطابقت داد؛ از آن تاریخ در بانک صنعت و معدن پرداخت‌ها بر آن منوال انجام می‌شد".


بر اساس آنچه دادستان دیوان محاسبات گفته، در حقیقت اسحاق جهانگیری که در دولت دوم خرداد عهده‌دار وزارت صنایع و معادن بوده، حقوق و مزایای کارکنان بانک صنعت و معدن را با حقوق و مزایای سازمان گسترش تطبیق داده و بر همین اساس حقوقها افزایش یافته است.

 

دادستان دیوان محاسبات در ادامه این گفت‌وگوی خود تصریح کرده است که دولت احمدی‌نژاد در دو ماه پایانی خود بنا داشته این تصمیم سال 82 اسحاق جهانگیری را به بقیه بانکها هم تسری بدهد اما مجلس اصولگرای وقت این مصوبه را ملغی کرده و مانع این سرایت می‌شود.

 

با این حال نهایتاً دولت روحانی در مهر و آبان سال 92 با تصویب "فوق‌العاده خاص" موج دوم این حقوق‌های نجومی را کلید می‌زنند و بانکها و بیمه‌ها نیز با اجتهاد خاص خود و گنجاندن این مبلغ فوق‌العاده در پایه حقوقی برخی مدیران، از این فوق‌العاده خاص، به صورت‌ خاص‌تری بهره‌مند می‌شوند.

 

بدین ترتیب یکی از سوالات مهم در حال حاضر آن است که پیگیری‌کننده اصلی حقوق‌های نجومی در دولت یازدهم در قبال سابقه خود در این باره در دولت دوم خرداد چه پاسخی خواهد داشت؟

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
مردم
Iran (Islamic Republic of)
۰۹ تير ۱۳۹۵ - ۱۱:۵۶
آقای دادستان محترم دیوان محاسبات جنابعالی وظیفه ات را خوب انجام ندادی و کنترل نکردی اگر اینها را میدانستی خلاف است چرا سالهای قبل نگفتید. چرا چند ما پیش نگفتید. فکر کنم شما بیش از همه مسیولید//ج
60
2
خخخ
۰۹ تير ۱۳۹۵ - ۱۴:۱۶
شما فقط از جانب خود حرف بزن نه مردم از کی تا به آلان یک نفر میشود مردم
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹ تير ۱۳۹۵ - ۱۳:۵۰
وایییییییییییییییییییی به که شکایت ببریم خداییییییییییییییییییییییا
48
1
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹ تير ۱۳۹۵ - ۱۴:۰۹
هر دم از این باغ بری میرسد .
50
0
ناشناس
۰۹ تير ۱۳۹۵ - ۱۷:۳۰
کدوم باغ بابا باغی نمونده که
محمدی
Iran (Islamic Republic of)
۰۹ تير ۱۳۹۵ - ۱۴:۲۲
ببینید اگردست خودشان دریک کاسه هست الان دنبال راهی هستن والا باید همان یکی دو روز اول اسامی اعلام وبرخورد می شد
22
0
کردستان
Iran (Islamic Republic of)
۰۹ تير ۱۳۹۵ - ۱۴:۲۸
اگر به فرمایشات پروردگار ایمان داشته باشیم که حتما"داریم می دانیم که اینها پولهای حلالی دریافت ننمو ده اند لذا بر طبق سنت پروردگار که تغییر ناپذیر است بلای بر سر آنها خواهد آمد که جهنم واقعی را در همین دنیا لمس خواهند کرد
24
0
بهرام
Iran (Islamic Republic of)
۰۹ تير ۱۳۹۵ - ۱۴:۳۵
حالا چون آقای جهانگیری قضیه مدال درجه 1 و 2 و سکه ها رولو داده میخان یه جوری تهدیدش کن !! تا دیگه چیزی نگه ، مثل اینکه همه از ......
7
38
علی اقا
Iran (Islamic Republic of)
۰۹ تير ۱۳۹۵ - ۱۴:۳۷
گیرم که تمامی دولتهای گذشته مختلس و متخلف بودند من هنوز نفهمیدم کار سازمان بازرسی کل کشور یا دیوان حسابرسی یا نهادهای اینگونه که عهده دار نظارت بر امور بانکی و اجرایی و مالی و... کشور را دارند چیکار میکنند ؟ که همیشه اخرین نهادی هستند که از این تخلفات خبر دار میشوند و گاه اوقات اعلام میکنند که مثلا موضوع فلان اختلاس را از روزنامه و دیگر رسانه مطلع گشتند؟!!!!!!!! من موندم حالا چه کسی به کار این نهادهای نظارتی و حسابرسی باید نظارت کنه؟!!!!!!!!!!! حتما اینهایی که تو این نهادها کار میکنند فرشته اند
33
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹ تير ۱۳۹۵ - ۱۴:۳۸
مردم به کی اعتماد کنند
35
0
حسینی
Iran (Islamic Republic of)
۰۹ تير ۱۳۹۵ - ۱۵:۰۶
یکی ازمدیران دولتی که فیش حقوقیش 87میلیون و575 هزار تومان بود، باتکذیب فیش مذکور اعلام کرد:کسانی که قصدتخریب دولت رادارندبه خداواگذارمیکنم، حقوق من فقط 87میلیون و573 هزار تومان بود!!
51
0
مهدی
Iran (Islamic Republic of)
۰۹ تير ۱۳۹۵ - ۱۷:۲۷
مشکل ما اینه که دستگاههای حکومتی و مجلس ما سیستم نظارتی ندارند و ملت در برابر این بی عدالتی و تخلف مدیران راهی ندارند و مجبورند به خود مدیران متخلف رجوع کنند.همه مقصرندزیرا همه از این موضوع مطلع بوده اند و به نوعی ذینفع بوده اند و دم نمی زدند
41
0
مخالف
Iran (Islamic Republic of)
۰۹ تير ۱۳۹۵ - ۲۱:۲۶
مث ریاست علی لاریجانی برمجلس وشیب گرفتن تند رشد قوق مجلس شورای اسلامی درزمان ایشون
11
0
دانیال
Iran (Islamic Republic of)
۱۰ تير ۱۳۹۵ - ۰۰:۱۸
این دولت هم مثل دولت قبلی
6
8
پربازدیدترین آخرین اخبار