آخرین اخبار:
کد خبر:۵۲۳۱۹۱
روحانی در تماس تلفنی با اردوغان مطرح کرد:

تاکید بر ضرورت تسریع در اجرای توافقات ایران - ترکیه / ابراز تاسف از جنایت تروریستی فرودگاه استانبول

رئیس‌جمهور در تماس تلفنی با رییس جمهوری ترکیه با اشاره به اشتراکات عمیق ملت‌های دو کشور، تاکید کرد که زمینه برای گسترش بیش از پیش روابط تهران – آنکارا در همه زمینه‌ها هموار است.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، حجت‌الاسلام حسن روحانی رئیس‌جمهور امروز سه‌شنبه در گفت‌و‌گو با "رجب طیب اردوغان" و تبریک عید سعید فطر به وی، دولت و ملت ترکیه، اظهارداشت: ایران و ترکیه با اشتراکات فراوان باید در کنار هم برای حل مشکلات منطقه و بویژه مبارزه با تروریسم تلاش کنند.

 

وی همچنین تسریع در اجرای توافقات میان دو کشور را گامی مهم در توسعه روابط میان دو کشور برشمرد.

 

روحانی در ادامه با ابراز تاسف از جنایت تروریستی اخیر در فرودگاه استانبول افزود: ما نیاز به همکاری نزدیکتر میان دو کشور در مبارزه با تروریسم داریم و تردیدی ندارم که اگر دو کشور در کنار هم در برابر این پدیده شوم، حرکت جدی تری داشته باشند، قادریم ریشه‌های تروریسم را در این منطقه بخشکانیم.

 

رییس جمهوری تروریسم را یک معضل و تهدید برای همه کشورهای جهان دانست و اظهارداشت: مبارزه با این پدیده جهانی نیازمند اراده جمعی همه کشورها است.

 

رییس جمهوری ترکیه نیز در این تماس تلفنی با قدردانی از ابراز همدردی دولت و ملت ایران با دولت و ملت ترکیه به خاطر حملات تروریستی اخیر در استانبول ، عید سعید فطر را تبریک گفت و اظهارداشت: ترکیه از توسعه و تعمیق همکاری های مشترک تهران و آنکارا پشتیبانی می‌کند.

 

اردوغان به ضرورت مبارزه همگانی با تروریسم اشاره کرد و با بیان اینکه آنچه که در پاکستان، عراق، افغانستان، سوریه و فلسطین روی می‌دهد، دیگر قابل تحمل نیست، گفت: ما می‌توانیم با همکاری هم تروریسم را از بین ببریم و تقویت همکاری نهادهای ذیربط دو کشور در این عرصه ضروری است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار