به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، محمد پرورش با اشاره به کاهش سهم تأمین آب شرب تهران از منابع آب زیرزمینی گفت: شکه آب تهران تحمل فشار بیش از حد را ندارد، هرچند وضعیت آب تهران امسال خوب است، اما اگر در مصرف مدیریت نداشته باشیم و مجبور شویم آب بیشتری را وارد شبکههای آب کنیم، ممکن است لولههای آب به دلیل قدیمیبودن و فرسودگی شبکه دچار نشتی بیش از حد یا ترکیدگی شوند و مشکل قطع آب ایجاد کنند.
وی افزود: امسال سهم تأمین آب شرب تهران از منابع زیرزمینی کاهش یافته و به 25 درصد رسیده است، بنابراین برای تأمین آب شرب شهروندان در زمان پیک (اوج) مصرف تابستان آمادگی کامل داریم اما آنچه که عنوان شد، نگرانی ما برای شبکههای قدیمی آبرسانی تهران است که امکان دارد با افزایش مصرف نتوانند فشار بیش از حد آب را تحمل کنند.
پرورش ادامه داد: از مردم میخواهیم در ماههای تابستان به ویژه در ماه تیر و مرداد در مصرف آب نهایت صرفهجویی را انجام دهند تا در فرآیند آبرسانی در شبکه شهری مشکلی ایجاد نشود.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران با اشاره به اینکه سال گذشته بیشترین برداشت از آبهای زیرزمینی بوده است، خاطرنشان کرد: امسال وضعیت بارندگی نسبت به سالهای قبل بهتر بود، طوری که هماکنون سدهای تهران دارای وضعیت پایداری هستند.
پرورش اضافه کرد: در سال گذشته حدود 30 درصد مصارف از آبهای زیرزمینی و حدود 70 درصد از آبهای سطحی تأمین شد، بنابراین تأمین آب شرب تهران از منابع زیرزمینی امسال 5 درصد کاهش یافته است.
وی با اشاره به اینکه در بحث تأمین آب امسال از نظر کمّی و کیفی با مشکلی مواجه نیستیم، تاکید کرد: با توجه به افزایش گرمای هوا، دغدغه ما این است که اوج مصرف آب را با موفقیت کامل پشت سر بگذاریم.
وی به بارندگیهای انجام شده و اجرایی شدن پروژههای آبرسانی مثل سد ماملو اشاره کرد و گفت: بارندگیها و اجرایی شدن سد ماملو باعث شد که امسال سهم تأمین آب شرب تهران از منابع زیرزمینی از 30 درصد به 25 درصد کاهش یابد.