آخرین اخبار:
کد خبر:۵۲۳۹۹۰

بزرگداشت شیخ حسن مولان‌آباد در دانشگاه آزاد سقز برگزار می‌شود

همایش بزرگداشت شیخ حسن مولان‌آباد اواخر مرداد ماه امسال به همت دانشگاه ‌آزاد سقز برگزار می‌شود.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، شهباز محسنی، رئیس دانشگاه آزاد سقز صبح امروز در جمع خبرنگاران گفت: همایش بزرگداشت شیخ حسن مولان‌آباد اواخر مرداد ماه امسال به همت دانشگاه ‌آزاد سقز برگزار می‌شود.  

 

وی افزود: شیخ حسن مولان‌آباد یکی از مفاخر و دانشمندان طراز اول جهان اسلام و کردستان در عصر افشاریه است که در حوزه دین و فقه و عرفان و قرآن‌پژوهی و ادبیات بسیار اثرگذار بوده و مردم منطقه بسیار به وی ارادت دارند.

 

رئیس دانشگاه آزاد سقز تصریح کرد: شیخ حسن مولان‌آباد ده‌ها اثر علمی در حوزه‌های مختلف از جمله قرآنی نفیس و هنری با خط زیبای نسخ و با ترجمه فارسی و توضیحات و نکات تفسیری از خود به جا گذاشته است.

 

محسنی همچنین افزود: در این همایش مقالاتی علمی در شناساندن ابعاد مختلف شخصیت علمی شیخ حسن از سوی محققان و استادان در سطح منطقه و ملی ارائه خواهد شد که این مقالات همزمان با برگزاری همایش، در قالب کتاب منتشر خواهد شد.

 

وی بیان داشت: چند جلد کتاب از دیگر آثار شیخ حسن مولان‌آباد انتشار خواهد یافت و به دست علاقه‌مندان و اهل مطالعه خواهد رسید.

 

شیخ حسن مولان‌آباد فرزند شیخ محمود فرزند، شیخ محمد، فرزند شیخ ابراهیم بستی فرزند شیخ زکریای مهاجر است.

 

شیخ حسن در سال ۱۰۷۳ هجری قمری در روستای بست از توابع بخش خورخوره شهرستان سقز به دنیا آمد و در سال ۱۱۳۶ در روستای مولان‌آباد سقز وفات کرد، مرقد این دانشمند عارف در روستای مولان‌آباد واقع است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار