آخرین اخبار:
کد خبر:۵۲۸۹۴۱
حسين رضازاده:

جوانان جهادگر، عنايت الهي به مردم ايران هستند

حسين رضازاده گفت: همه دستگاه هاي نظام براي پشتيباني از جهادگران بايد با تمام ظرفيت به ميدان بيايند و لازم است سازمان بسيج سازندگي مورد حمايت بيشتري قرار بگيرد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، حسين رضازاده، عضو شوراي اسلامي شهر تهران در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جهادي با اشاره به آغاز فصل برگزاري اردوهاي جهادي بلند مدت، گفت: يكي از فرصت هاي مهم براي پيشرفت مناطق محروم و خدمت رساني به مستضعفان، برگزاري اردوهاي جهادي است كه خدا را شكر طي سال هاي اخير با همت بسيج سازندگي افزايش داشته است.



قهرمان وزنه برداري جهان و المپيك با بيان اينكه در ابتدا با اردوهاي جهادي از طريق مشاهده مستندهاي تلويزيوني آشنا شدم، خاطرنشان كرد: جهادگران طيف وسيعي را شامل مي شوند و در ميان آن ها از هر قشري اعم از پزشك، مهندس، كارگر، معلم، دانشجو، روحاني و ... ديده مي شود.



وي افزود: وجود جوانان جهادگر كه با از خودگذشتگي راهي نقاط محروم مي شوند يك عنايت الهي به ملت ايران است. يقينا برگزاري اردوي جهادي از خداپسندانه ترين امور است و بالاترين اجرها را نزد خداوند دارد.



عضو شوراي اسلامي شهر تهران با تاكيد بر اينكه جوانان شركت كننده در اردوهاي جهادي، مديران جهادي و مخلص كشور در آينده خواهند بود، گفت: آرزوي من اين است كه دوشادوش جهادگران در اردوي جهادي شركت كنم و براي اين كار مشغول برنامه ريزي هستم. حضور ورزشكاران، هنرمندان و مسئولان در اردوهاي جهادي بايد افزايش يابد تا مردم بيش از پيش با فرهنگ جهادي آشنا شوند.



حسين رضازاده، اظهاركرد: همه دستگاه هاي نظام براي پشتيباني از جهادگران بايد با تمام ظرفيت به ميدان بيايند و لازم است سازمان بسيج سازندگي مورد حمايت بيشتري قرار بگيرد.



قوي ترين مرد جهان، خاطرنشان كرد: اخيرا متوجه شدم كه گروه هاي جهادي علاوه بر خدمت رساني عمراني و فرهنگي، براي روستاهاي محروم كشور برنامه اشتغالزايي هم دارند كه امري بسيار پسنديده و مصداق عيني اقتصاد مقاومتي است.

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار