کد خبر:۵۲۹۰۲۵

فسادی جدید در ایران‌خودرو؟/ تأسیس شرکت چند صد میلیاردی بدون حتی یک نیرو!

شرکت سهامی خاص نگار نصر سهم در حالی با دارا بودن ۴.۶۷درصد از سهام ایران خودرو یکی از سهام‌داران این شرکت به حساب می‌آید که خود این شرکت زیرمجموعه ایران خودرو می‌باشد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، شرکت سهامی خاص نگار نصر سهم در حالی با دارا بودن 4.67 درصد از سهام ایران خودرو یکی از بزرگترین سهام‌داران ایران خودرو به حساب می‌آید که خود این شرکت زیرمجموعه ایران خودرو می‌باشد و بر اساس گزارش مالی میان‌دوره‌ای فاقد نیروی انسانی می‌باشد.

 

این شرکت در خرداد سال 90 تأسیس شده است. بر اساس اطلاعات مالی میان‌دوره‌ای در تاریخ 94.06.31 سهام‌داران این شرکت و سهم هرکدام به‌قرار زیر است:

 

 

مالکیت کامل هر سه سهام‌دار این شرکت متعلق به ایران خودرو می‌باشد.

 

اعضای هیئت مدیره شرکت نیز به‌قرار زیر است:

 

 

همچنین شرکت نگار نصر به‌جز ایران خودرو، سهام سه شرکت دیگر را در اختیار دارد.

 

یکی از این شرکت‌ها سپهر ایرانیان کیش می‌باشد که خود این شرکت 10.63 درصد از سهام ایران خودرو را در اختیار دارد.  شرکت نگار نصر مالک 30 درصد از سهام این شرکت می‌باشد، یعنی از این طریق نیز به‌صورت غیرمستقیم سهام ایران خودرو را در اختیار دارد.

 

دو شرکت دیگری که نگار نصر سهام‌دار آنهاست نیز از شرکت‌های زیرمجموعه و تابعه ایران خودرو می‌باشند.

در ادامه میزان سهام‌داری نگار نصر در شرکتهای مختلف آمده است:

 

 

لازم به ذکر است، اختیار کامل سهام بانک پارسیان بر اساس وکالت بلاعزل تنظیمی از سوی شرکت نگار نصر به ایران خودرو واگذار گردیده است.

 

به نظر می رسد مدیران ایران خودرو با اختصاص سرمایه هنگفتی از طریق زیرمجموعه‌های خود اقدام به تأسیس شرکتی بدون منابع انسانی کرده‌اند، ظاهراً با این هدف که سهام خود یعنی ایران خودرو و زیرمجموعه‌های ایران خودرو را در اختیار بگیرند تا بتوانند مدیریت را در اختیار گرفته و آن را حفظ کنند.

 

در حالی شرکت‌های خودروسازی اقدام به صرف چنین هزینه‌هایی می‌کنند که همواره از نبود نقدینگی دم می‌زنند و عامل گران بودن خودرو را هزینه‌های مالی ناشی از سود وام‌های بانکی اعلام می‌کنند.

 

 

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار