واحدهای آلاینده تهران تا ۲ هفته دیگر تعطیل می‌شوند
آخرین اخبار:
کد خبر:۵۲۹۱۵۹
رییس اداره محیط زیست شهر تهران:

واحدهای آلاینده تهران تا ۲ هفته دیگر تعطیل می‌شوند

رییس اداره محیط زیست شهر تهران از تعطیلی واحدهای آلاینده پایتخت تا دو هفته آینده خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، حسین بازگیر  گفت: در پایشهای صورت گرفته ۱۰ کارواش و ۱۰ واحد تولیدی آبکاری که با وجود اخطاریه های قانونی برای سیستم پساب و تصفیه فاضلاب اقدام نکرده اند تا دو هفته آینده پلمب می شوند.

 

وی ادامه داد : واحدهای آلاینده از لحاظ آلودگی آب ، هوا و مدیریت پسماند مورد پایش قرار می گیرند و اخطارهای قانونی نیز در این زمینه دریافت می کنند.

 

رییس محیط زیست شهر تهران با اشاره به آلایندگی معادن  شن و ماسه افزود: برداشت شن و ماسه از معادن پایتخت متوقف شده و اگر فعالیتی در حال حاضر صورت می گیرد مربوط به بتون ریزی مصالح موجود آنان است .

 

بازگیر گفت: گودالهای ایجاد شده توسط این معادن باید ساماندهی و تغییر کاربری شهری پیدا کند.

 

وی ادامه داد: شهرداری تهران قرار است برای جلوگیری از گسستگی و خطرات احتمالی رودخانه کن ، این فضا را جز ساختار شهر قرار دهد

نظرات شما
محمدعلی
Iran (Islamic Republic of)
۰۷ مرداد ۱۳۹۵ - ۲۲:۴۰
سلام
جالبه که با الاینده های ((پایتخت)) در چه سطح ریزی برخورد می شه و با آلاینده های شهرستان ها مثل خاک و ... در چه سطح وسیعی برخورد نمی شه.
معادن شن و ماسه هم احتملا تو این بین در شهرستان ها پیدا میشن و مورد بهره برداری قرار می گیرن.
فقط خدا میدونه که این بی عدالتی مسئولین نسبت به مردم شهرستان از خیرخواهی برای مردم تهران نیست و فقط جهت گسترش لیبرالیسمه. باید تهران رو به جایی تبدیل کنن که پولدارا بتونن با خیال راحت توش پول خرج کنن... .
این بین من دنبال آقا امام زمان می گردم که کجای زندگی ما قرار دارن... .
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار