کد خبر:۵۳۰۰۹۴
وزارت نفت اعلام کرد:

افزایش ۲۰۰ درصدی صادرات نفت ایران به ژاپن

یزان واردات نفت خام ژاپن در ششمین ماه سال میلادی جاری (۲۰۱۶) از ایران نسبت به دوره مشابه در سال ۲۰۱۵ نزدیک به ٢٠٠ درصد افزایش داشته است.»

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، وزارت نفت اعلام کرد: «میزان واردات نفت خام ژاپن در ششمین ماه سال میلادی جاری (2016) از ایران نسبت به دوره مشابه در سال 2015 نزدیک به ٢٠٠ درصد افزایش داشته است.»

 

در همین حال وزارت اقتصاد، بازرگانی و صنعت ژاپن اعلام کرد در ماه ژوئن 2016 (12 خرداد تا 10 تیر 1395) مجموع واردات نفت خام از ایران به یک میلیون و 312 هزار و 758 کیلولیتر رسیده است.

 

براساس آمار منتشره از سوی طرف ژاپنی، میزان صادرات نفت خام ایران به ژاپن نسبت به مدت مشابه در سال گذشته میلادی با افزایش 195.8 درصدی همراه بوده است.

 

این گزارش می‌افزاید مجموع واردات نفت خام ژاپن از ایران در ماه ژوئن 2015 به 14 میلیون و 940 هزار کیلولیتر رسیده است.

 

ایران در ماه می 2016 (اردیبهشت و خرداد 1395) با تامین 9.3 درصد نفت خام مورد نیاز ژاپن، پس از عربستان سعودی، امارات متحده عربی و قطر، چهارمین تامین کننده بزرگ نفت ژاپن بود.

 

بنابر آمارها، کره جنوبی، ژاپن، چین و هند 4 کشور مهم وارد کننده نفت ایران در آسیا هستند. این چهار کشور، در ماه ژوئن 2016 روزانه 1.72 میلیون بشکه نفت از ایران وارد کردند. این میزان واردات، تقریبا دو برابر

خرید آنها از ایران در مقایسه با دسامبر سال گذشته است.

 

صادرات نفت ایران پس از اجرایی شدن برجام در سال گذشته روند صعودی داشته است. ایران و کشورهای گروه 1+5 شامل امریکا، فرانسه، انگلیس، روسیه، چین و آلمان، در تاریخ 23 تیر ماه 1394 در وینِ اتریش بر سر برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) به توافق دست یافتند.

 

لغو یک جانبه تحریم‌های اقتصادی و مالی در حوزه‌های بانکی، مالی، نفتی، گازی، پتروشیمی، تجاری، بیمه، حمل و نقل اتحادیه اروپایی و امریکا در ابتدای اجرای توافق و همچنین رفع ممنوعیت خرید هواپیمای مسافربری، بخشی از این توافق حاصله است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار