آخرین اخبار:
کد خبر:۵۳۰۹۵۱

۲۷ نفر از غرق شدن در دریای مازندران نجات یافتند

مسئول روابط عمومی جمعیت هلال‌احمر مازندران گفت: نجات گران و ناجیان غریق مستقر در سواحل مازندران موفق شدند ۲۷ نفر را از خطر غرق شدن نجات دهند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، به نقل از روابط عمومی جمعیت هلال‌احمر مازندران، علی جعفری گفت: روز گذشته نجات گران و ناجیان غریق مستقر در ساحل مازندران موفق شدند ضمن نجات ۲۷ نفر از خطر غرق شدن، نسبت به ارائه خدمات درمان سرپایی به ۹۴ نفر اقدام کنند.

 

وی افزود: از مجموع غریق نجات‌یافته ۱۰ نفر در ساحل بابلسر، ۵ نفر در ساحل محمودآباد، یک نفر در ساحل سرخ‌رود، سه نفر در ساحل چالوس، دو نفر در ساحل تنکابن و شش نفر در ساحل نوشهر بوده است.

 

جعفری گفت: ۹۵۴ نفر از نیروهای امدادی جمعیت هلال‌احمر و ناجیان غریق با به‌کارگیری هفت دستگاه آمبولانس،۴۴ دستگاه موتورسیکلت،۵ فروند قایق نجات، ۹ فروند جت اسکی در عملیات روز گذشته در ساحل مازندران مشارکت داشتند.

 

۹۵ طرح سالمسازی دریا در نوار ساحلی مازندران دایر است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار