کد خبر:۵۳۱۱۲۳

برجام واحدهای تولیدی را هم احیا نکرد

نبود منابع مالی حتی باعث شد برخی از بنگاه های تولیدی نتوانند خود را به روز کرده و در نتیجه از گردونه تولید حذف شدند.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، بنگاه های تولیدی و صنعتی کشور طی سال های اخیر با مشکلات بسیاری درگیر بوده اند. در این میان، نبود منابع مالی حتی باعث شد برخی از بنگاه های تولیدی نتوانند خود را به روز کرده و در نتیجه از گردونه تولید حذف شدند.

 

دولت یازدهم هر چند با راهبرد احیای این بنگاه‌ها برنامه هایی از جمله ارائه بسته های اقتصادی سعی کرده است تا گره از کار این فعالان اقتصادی بگشاید، اما انبوهی از مشکلات و از جمله عدم همراهی نظام بانکی در تسهیلات دهی به متقاضیان فعال در این حوزه، باعث شد تا نتایج حمایت های دولت برجسته و مطلوب نباشد.

 

اخیرا نیز بانک مرکزی با پرداخت مجموع ۲۸ هزار میلیارد تومان به بخش صنعت، تلاش کرد تا چرخ تولید در واحدهای صنعتی را به حرکت درآورد. هر چند این‌گونه برنامه ها کماکان به عنوان راه حل برون رفت از مشکلات بخش تولید و صنعت در دستور کار قرار دارد، اما اثر بخشی بلندمدت این برنامه ها همچنان با تردیدهایی همراه است.

 

با توجه به اینکه، رکود تشدید شده در بخش تولید و صنعت اکنون وارد سومین سال خود شده و متاثر از همین موضوع، غیر از کمبود منابع مالی، انبوهی از مشکلات دیگر هم در این عرصه بروز کرده است، تنها با اکتفا به کمک‌های مالی نمی‌توان امیدی به رونق در این حوزه داشت. مضاف بر اینکه به لحاظ زمانی هم به نظر می رسد این گونه کمک‌ها قدری دیر صورت گرفته است، چرا که اگر این نوع کمک‌ها و تسهیلات دست کم دو سال پیش ارائه شده بود، اثرگذاری بیشتری به همراه داشت

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار