کد خبر:۵۳۴۲۹۷
مفتح در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو:

کلیات برنامه ششم توسعه تصویب شد/ از آقایان باید پرسید چرا به تصویب آن رای دادند

سخنگوی کمیسیون برنامه و بودجه از تصویب کلیات لایحه برنامه ششم توسعه خبر داد.

محمدمهدی مفتح سخنگوی کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، با اشاره به جلسه ظهر امروز کمیسیون متبوعش پیرامون برنامه ششم توسعه، اظهار داشت: در  جلسه امروز کمیسیون  کلیات لایحه برنامه ششم توسعه کل کشور به تصویب رسید.

 

وی با بیان اینکه بعد از این مرحله باید وارد جزئیات این برنامه شویم، افزود: تصویب کلیات در حقیقت مجوزی برای ورود به مرحله دوم و بررسی جزئیات آن است و اگر کلیات این طرح  تصویب نمی‌شد نمی‌توانستیم جزئیات آن را بررسی کنیم.

 

مفتح در پایان در پاسخ به این سوال که علی‌رغم انتقادات نمایندگان به لایحه برنامه ششم توسعه چگونه این لایحه به تصویب رسید،خاطرنشان کرد: باید این سوال را  از آقایانی که به تصویب این لایحه رای دادند، بپرسید. این اولین جلسه کمیسیون برای تصویب لایحه برنامه ششم توسعه کل کشور بود که محمدباقر نوبخت، سخنگوی دولت نیز در این جلسه حضور داشت.
 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۶ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۸:۴۷
اگر بجای مماشات برخورد میکردند با کسیکه به منافع کشور خیانت میکنه اینطوری کشور نابود نمیشد و هر خاینی راست راست جلوی ملت دروغ نمیگفت .
0
0
بی سواد
Iran, Islamic Republic of
۲۶ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۹:۲۹
من موندم تو مجلس برای تصویب یه مطلب فکر یا تحقیق میکنن یا فقط فکر میکنن باید تصویب کنن
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار