زيرساخت‌ها و نيروي انساني دانشگاه پيام نور با گسترش کمي آن متناسب نيست
آخرین اخبار:
کد خبر:۵۳۴۶۴
معاون آموزش و سنجش دانشگاه پيام‌نور كشور:

زيرساخت‌ها و نيروي انساني دانشگاه پيام نور با گسترش کمي آن متناسب نيست

معاون آموزش و سنجش دانشگاه پيام‌ نور كشور گفت: دانشگاه پيام نور در سال‌هاي اخير گسترش كمي داشته كه زيرساخت‌ها و نيروي انساني آن با اين گسترش متناسب نيست.

به گزارش خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» از شيراز، دکتر عبدالله معتمدي عصر روز گذشته در بازديد از دانشگاه پيام نور كازرون اظهار داشت:  با توجه به اينكه در اوج شرايط پذيرش دانشجو هستيم، اميدواريم كه در سال‌هاي بعد اين مشكلات كمتر شود.

وي از فرستاده شدن پرونده‌ 1000 نفر از دستياران علمي اين دانشگاه براي تبديل وضعيت به مربي خبر داد و تصريح كرد: در سال گذشته حدود 100 نفر و امسال 170 نفر از دستياران علمي در مقطع دكتراي دانشگاه پيام نور پذيرش شده‌اند.

معاون آموزش و سنجش دانشگاه پيام نور كشور با اشاره به قديمي بودن برخي كتاب‌هاي دانشگاه پيام نور گفت: بعد از تجديدنظر آيين‌نامه‌هاي علمي، قرار است ارتباط مؤلف و كتاب قطع نشود و قصد افزايش كيفيت و توان كيفي را داريم.

معتمدي با بيان اينكه هيچ الزامي براي حضور در كلاس براي دانشجويان نيست، خاطرنشان كرد: بايد به‌گونه‌اي عمل شود كه دانشجو ضرر نكند؛ و بحث شش نمره ميان‌ترم به ‌خاطر افزايش انگيزه بين دانشجويان و كمك به آنهاست.

وي ارتقاي سطح كيفي را از سياست‌هاي كلي اين دانشگاه عنوان و تصريح كرد: سيستم آزموني پيام نور با دانشگاه‌هاي ديگر متفاوت است، بنابراين بايد به‌گونه‌اي عمل كنيم كه دانشجو انتظاري كه از دانشگاه‌هاي ديگر دارد از اين دانشگاه نداشته باشد.

معاون آموزش و سنجش دانشگاه پيام‌ نور كشور با بيان اينكه بهتر است بردهاي دانشجويي به سايت تبديل شود، افزود: بايد امكان حضور حداقل دانشجو در دانشگاه پيام نور را فراهم آوريم.

معتمدي از واگذاري‌هاي نقل و انتقالات دانشجويي به مراكز استان خبر داد و تصريح كرد: برنامه تطبيق دروس را - با توجه به اينكه مسئله فني بودن آن در سازمان انجام مي‌شود - در صورتي كه استاني اين پتانسيل را داشته باشد، به آنها واگذار مي‌كنيم.

وي در ادامه بازديد از دانشگاه پيام نور كازرون، از نزديك با دانشجويان و استادان اين دانشگاه ديدار كرد و مشكلات آنها را جويا شد./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار