برنامهريزان غربي پيوسته در صدد تضعيف هويت اسلامي انقلاب هستند
به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از اروميه، جهانبخش محبي نيا، صبح امروز در آيين افتتاح مسجد امام حسين دانشگاه آزاد اروميه، وقوع انقلاب اسلامي را يكي از رخدادهاي بي نظير قرن بيستم در صحنه تحولات سياسي و اجتماعي جهان برشمرد و اظهار داشت: مهمترين ويژگي انقلاب اسلامي كه آن را از ديگر حركتهاي انقلابي متمايز مي سازد، هويت ديني و رسالت فرهنگي آن است.
وي افزود: هويت ديني در انقلاب اسلامي انسان ها را به ارزشهاي اخلاقي و قوانين الهي پايبند ساخته و انقلاب و مردم انقلابي را به ستم زدايي و عدالت خواهي سوق داده است.
عضو هيئت رئيسه مجلس ادامه داد: در هويت ديني انقلاب اسلامي، مردم هر نوع سازش با ابرقدرتها را برخلاف ارزشهاي مسلم انقلاب دانسته و آن را رد كرده و سلطه پذيري استكبار را عار و ننگ ابدي براي خود تلقي مي كنند.
محبي نيا با بيان اينكه دشمنان در طول 30 سال پس از پيروزي انقلاب، اين هويت ديني را نشانه رفتهاند، اذعان داشت: استكبار جهاني به سركردگي آمريكا و همراهي ناجوانمردانه و رذيلانه عناصر داخلي خود، از نخستين روزهاي پيروزي انقلاب به مخالفت و مقابله با اين پديده شگفت انگيز برخاسته و تا كنون براي نابودي آن از هيچ كوششي فروگزار نكرده است.
وي مبارزه فرهنگي و اتخاذ استراتژي فرهنگي را از حربههاي چندين ساله دشمن در جهت نابودي نظام عنوان كرد و اظهار داشت: اين استراتژي با ايجاد ترديدهاي فرهنگي، معبرهاي امن و بي خطر نفوذ فرهنگي را به روي مهاجمان فرهنگي مي گشايد تا در يك هجوم گسترده و شبيخون فرهنگي، هويت ديني و اصالت فرهنگي انقلاب را به كلي تغيير دهد.
عضو هيئت رئيسه مجلس شوراي اسلامي در پايان خاطرنشان كرد: تنها راه مقابله با اين گونه شگردهاي دشمن، بازگشت به خويشتن و هويت ديني و فرهنگي است.
حجت الاسلام غلامرضا حسني، نماينده ولي فقيه در آذربايجان غربي نيز در اين مراسم گفت: دانشجويان و دانشگاهيان بايد پيشقراولان احياي امر به معروف و نهي از منكر در جامعه باشند.
وي با اشاره به فيوضات بي شمار ماه محرم گفت: ماه محرم بهترين فرصت براي خودسازي معنوي و احياي فريضه امر به معروف و نهي از منكر در جامعه است.
حسني با بيان اينكه براي دستيابي به جامعه متعالي و اسلامي نيازمند ترويج و توسعه اين فرهنگ غني اسلامي در جامعه هستيم، افزود: امام خميني (ره) نيز به تبعيت از جد بزرگوارشان براي احياي اين فريضه مهم و الهي و همچنين زنده نگاه داشتن اسلام، انقلاب كردند.
نماينده ولي فقيه در آذربايجان غربي دانشجويان و دانشگاهيان را پيشقراولان احياي اين امر در جامعه برشمرد و تصريح كرد: اگر امر به معروف و نهي از منكر از جامعه رخت بربندد، تمام احكام الهي در جامعه وارونه جلوه يافته و فساد و تباهي جامعه مسلمان را فراخواهد گرفت.
امام جمعه اروميه با تاكيد بر اينكه براي احياي اين فريضه الهي نيز بايد عامل به معروف باشيم، خاطرنشان كرد: براي اتصال انقلاب اسلامي ايران به حكومت امام عصر (عج) و تعجيل در ظهور آن حضرت، نيازمند ترويج و توسعه اين امر، بخصوص در زمينه تذكر لساني هستيم.
وي در پايان ساخت مسجد را از وظايف مسلمانان در هر عصر و زماني دانست و خاطرنشان كرد: مسجد به عنوان پايگاه اتحاد و انسجام مسلمانان و همچنين محل مناسبي براي امر به معروف و نهي از منكر است، بنابراين بايد ضمن تلاش در احداث و ساخت مساجد، در پياده كردن احكام الهي نيز تلاش كنيم./انتهاي پيام/