به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمد دریایی درباره افزایس سلامت زنان باردار اظهار داشت: زنان در دوران بارداری به طور منظم و بر اساس اشتهای خود غذا بخورند, مصرف میوهها و سبزیهای تازه که حاوی اسید فولیک است و برای زنان باردار بسیار مفید است.
به گفته وی موادغذایی دارای کافئین در دوران بارداری بسیار محدود شود.کم کاری خفیف تیروئید در دوران بارداری به کاهش معنی دار هوش در کودکان میشود همچنین در دوران بارداری چون افزایش نیاز مادر به آهن بیشتر میشود و به تنهایی از طریق غذا تامین نمیشود بنابراین مصرف جو دوسر یا جو یولاف به صورت فرنی یا حریره بادام به تامین آهن کمک میکند.
این پژوهشگر طب سنتی افزود: زنان بارداری که در طول دوران بارداری شلغم پخته زیاد بخورند فرزندشان بهتر و زودتر رشد میکند و زود تر راه میافتد و زودتر هم حرف میزند و در مقابل امراض مختلف مقاومتر هستند.
دریایی گفت: اگر زنان باردار روزانه یک عدد گردو بخورند, پس زایمان پوست شکمشان زیبایی خود را حفظ میکند همچنین برای افزایش زیبایی بچه خوردن هلو بسیار مفید است.
وی خاطرنشان کرد: مصرف ماهیهای دریایی همراه با ادویه و سیر به افزایش هوش بچه کمک میکند البته در تعادل مصرف شود.
این پژوهشگر طب سنتی ادامه داد: برای کاهش تهوع در بارداری خوردن نان سبوس دار قبل از خارج شدن از رختخواب بسیار کمک کننده است خوردن صبحانه سبک شامل نان سبوس دار به همراه عسل یا غلات پخته بسیار به زن باردار کمک میکند.
دریایی یاداور شد: پیاده روی منظم به رفع یبوست زنان باردار بسیار کمک میکند.