آخرین اخبار:
کد خبر:۵۳۶۹۷۱

وزیر خارجه بولیوی: باید مکمل اقتصادهای هم باشیم تا به اهداف مشترک نایل شویم

وزیر خارجه بولیوی بر تنوع‌بخشی ایران و بولیوی به مناسباتشان و افزایش حجم مراودات تجاری و اقتصادی دو کشور تاکید کرد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، دوید چوکی وانکا وزیر خارجه بولیوی امروز جمعه در نشست اقتصادی و تجاری ایران و بولیوی ضمن خیرمقدم و ابراز خرسندی از حضور ظریف و هیات همراه در بولیوی به مشکلات جهان امروز از جمله فقر، بحران غذا و تغییرات آب و هوایی اشاره کرد و افزود: همکاری‌های اقتصادی می‌تواند به حل این بحران‌ها نیز کمک کند چرا که صاحبان صنایع جدا از این مشکلات زندگی نمی‌کنند.

 

وی ادامه داد: همه ما به کمک به همدیگر نیاز داریم و باید از ظرفیت‌های موجود نیز استفاده کنیم. ظرفیت‌های همکاری هر اندازه ناچیز هم باشند اما باید مورد استفاده قرار گیرند.

 

وزیر خارجه بولیوی گفت: باید مکمل اقتصادهای هم باشیم تا به اهداف مشترک نایل شویم.

 

وی با بیان اینکه کارآفرینان نقش گسترده‌ای در پیشبرد این اهداف دارند، افزود: باید دست در دست هم برای تقویت روابط دوجانبه اعم از سیاسی و اقتصادی کار کنیم.

 

وزیر خارجه بولیوی خاطرنشان کرد: در مدت زمان کوتاهی که رابطه ما با ایران برقرار شده ما از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های ایران بة‌خصوص در زمینه فناوری استفاده کرده‌ایم.

 

وی ایران و بولیوی را دو ملت برادر و دوست خواند و گفت: دو کشور می‌توانند بر حجم روابط بیفزایند. دو کشور باید به روابط تنوع ببخشند. نه تنها در رابطه سیاسی، بلکه در روابط تجاری و فرهنگی و بین کارآفرینان نیز باید خیزهای بلندی برداریم.

 

چوکی وانکا با ذکر این نکته که هیچ کشوری در صحنه بین‌المللی به تنهایی قادر به فعالیت نیست، اظهار داشت: امیدوارم این نشست باعث شود تا مکانیسم‌هایی برای توسعه رابطه تجاری و اقتصادی فراهم شود. 

 

وی خطاب به ظریف گفت: از شما برای سفر به بولیوی قدردانی می‌کنم زیرا این حضور و این نشست اقتصادی می‌تواند نوآوری‌های جدیدی را برای ما به ارمغان بیاورد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار