به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، بلومبرگ گزارش داد که اولین هواپیمای مسافربری تولیدی ژاپن پس از 2 پرواز آزمایشی ناموفق مجبور شد برای انجام کنترل های بیشتر و رفع ایرادات به این کشور برگردد.
کنیچی تاکه موری، سخنگوی شرکت میتسوبیشی ایرکرافت، سازنده جت مسافربری میتسوبیشی گفت پس از برطرف کردن مشکلات، شرکت درباره از سرگیری پرواز آزمایشی این هواپیما به آمریکا تصمیم گیری خواهد کرد. شرکت آنا هولدینگ، قرار است در اواسط سال 2018، اولین هواپیمای جت منطقه ای ساخت میتسوبیشی را تحویل بگیرد.
میتسوبیشی ایرکرافت که یکی از واحد های شرکت صنایع سنگین میتسوبیشی است تلاش می کند با تولید این هواپیما، انحصار شرکت های برزیلی و کانادایی امبرائر و بمباردیر را در این زمینه بشکند.
کنجین هوتا، تحلیلگر موسسه ماکوئیر کپیتال سکیوریتیز در ژاپن گفت، احتمالا موضوع ایراد در سیستم تهویه هوا، علت به تاخیر افتادن مجدد پرواز این هواپیما نبوده است. «بن نظر می رسد که این هواپیماها دیر یا زود راه خود را به سمت بازار پیدا خواهند کرد.»
چالش های پیاپی در پرواز آزمایشی این هواپیمای مسافربری جدید، جایگاه مستحکم شرکت هایی نظیر بوئینگ و ایرباس را در صنعت هواپیماسازی تقویت می کند.
هواپیمای ساخت شرکت میتسوبیشی که در ماه نوامبر سال گذشته اولین پرواز خود را انجام داد، اولین سفارش خود را در ماه فوریه از یک شرکت اروپایی دریافت کرد. میتسوبیشی تا پایان سال گذشته 407 سفارش برای هواپیمای جدید خود دریافت کرده و دو مشتری بزرگ این شرکت، آمریکایی هستند.
در ماه های گذشته، خبرهایی هم در مورد مذاکره مقامات ایرانی برای خرید هواپیمای جدید شرکت میتسوبیشی منتشر شده است.