آخرین اخبار:
کد خبر:۵۳۸۲۹۵
معاون فرهنگي اجتماعي دانشگاه رازي مطرح کرد

دانشگاه رازي جزو ۵ دانشگاه برتر كشور از نظر جذب دانشجويان خارجي

معاون فرهنگی اجتماعی دانشگاه رازی کرمانشاه گفت: از نظر جذب دانشجویان خارجی جزو پنج دانشگاه‌ برتر کشور هستیم و مجموعا ۴۵ دانشجو در رشته‌های مختلف مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری در دانشگاه رازی تحصیل می‌کنند.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، عبدالحمید علیزاده در نشست خبری تشریح دستاوردهای سه ساله اخیر دانشگاه رازی گفت: دانشگاه رازی کرمانشاه در امر جذب دانشجویان خارجی یکی از موفق ترین دانشگاه‌های کشور طی چند سال اخیر بوده است .

 

وی افزود: طی سالهای 92 تا 94 رشد خوبی را از نظر جذب دانشجویان خارجی داشتیم به طوری که در سال 92 مجموعا 45 دانشجو در رشته های مختلف مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری ،در سال 93 تعداد دانشجویان خارجی دانشگاه رازی  65 نفر و در سال 94 این تعداد به 192 نفر رسید و هم اکنون این تعداد از مرز 200 نفر هم گذشته است.

 

معاون فرهنگی اجتماعی دانشگاه رازی کرمانشاه با اشاره به اینکه عمده دانشجویان خارجی دانشگاه عراقی هستند، تصریح کرد: شرایط پذیرش دانشجویان خارجی در دانشگاه رازی کرمانشاه  به گونه ای است که خوشبختانه در تمامی دانشکده ها و اغلب رشته های موجود پذیرش دانشجوی خارجی داریم ضمن اینکه تاکید دانشگاه رازی در حوزه همکاری های بین الملل، علاوه بر انعقاد تفاهم نامه های همکاری مشترک، عملیاتی کردن این تفاهم نامه‌ها است.

 

علیزاده تصریح کرد: دانشگاه رازی به دنبال آن است که نشست های دوجانبه و رودر رو بین اعضای هیات علمی دانشگاه رازی و اساتید مطرح دانشگاه های مختلف جهان برگزارکند؛ همچنین هدف اصلی دانشگاه حاکم کردن فرهنگ گفتمان در سطح خود دانشگاه و البته در سطح جامعه است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار