کد خبر:۵۳۸۳۹۷
وزیر تعاون در افتتاحیه نمایشگاه تعاون تأکید کرد

سهام عدالت با روح تعاون فاصله گرفته است/ ایجاد تعاونی‌های نسل جدید با رویکرد رقابت‌پذیری

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه تعاونی‌های نسل جدید با رویکرد رقابت‌پذیری ایجاد خواهند شد، گفت: باید از نوستالوژی بخش تعاون برای ایجاد تعاونی‌های نسل جدید بهره ببریم.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، علی ربیعی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی امروز در مراسم افتتاح نمایشگاه دستاوردها و توانمندی‌های بخش تعاون کشور در تهران با اشاره به اینکه تعاونی‌ها زمینه‌ عدالت اجتماعی را در جامعه فراهم می‌کنند، گفت: تعاونی‌ها در سال‌های گذشته با مشکلات عدیده‌ای با توجه به کوچک شدن کیک اقتصاد ایران مواجه شدند.

 

وی با بیان اینکه سهام عدالت با روح تعاون فاصله گرفته است، گفت: باید کاری کنیم تا به جایگاه اصلی تعاون بازگردیم و تلاش می‌شود تا در بخش تعاون بازنگری ایجاد کنیم.

 

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اینکه حضور مردم و مشارکت آنان در قالب بخش تعاون کشور تجلی پیدا می‌کند، گفت: باید به سمت احیای بخش تعاون برویم، چرا که اقتصاد در جامعه همواره در حال تغییر است.

 

وی افزود: بخش تعاون کشور باید خود را با تغییرات جدید مطابقت داده و به همین منظور تلاش داریم، تا تعاونی‌های نسل جدید را با رویکرد رقابت‌پذیری ایجاد کنیم.

 

ربیعی در توضیح بیشتر این موضوع خاطرنشان کرد: ذائقه مصرف ایران از تعاونی‌های کلاسیک به سمت فروشگاه‌های مدرن تغییر پیدا کرده است و به همین دلیل ضرورت ایجاد تغییرات بنیادین در بخش تعاون کشور احساس می‌شود.

 

وی با اشاره به اینکه ظرفیت بخش تعاون کشور می‌تواند در اختیار دانش آموختگان دانشگاهی قرار گیرد، گفت: هر دانشگاه پس از خروج فارغ‌التحصیلان باید با ایجاد تعاون میان این افراد به سمت تولید ایده‌ها و همچنین فعالیت‌های اقتصادی حرکت کند.

 

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: با وجود اینکه یکسری از تعاونی‌ها در شهرستان‌ها که میزان‌ آنان به ۵۰ درصد می‌رسد، غیرفعال شده‌اند، اما نمونه‌هایی از تعاونی‌های موفق داریم که باید معرفی‌شان کنیم.

 

وی افزود: این تعاونی‌های موفق با رویکرد رقابت‌پذیری محصولات خود را تولید کرده و در عرصه‌های ملی در حال فعالیت هستند.

 

ربیعی گفت: من به عنوان وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی متعهد هستم تا با ایجاد زمینه‌های تقویت بخش تعاون فرصت‌های جدیدی را پیش روی فعالان این بخش قرار دهم و از تمام ظرفیت‌ها نیز استفاده خواهم کرد.

 

وی با اشاره به اینکه اتحادیه‌ها و تشکل‌ها اتصالات خوبی با یکدیگر برقرار کرده‌اند،‌ افزود:‌ اتاق تعاون ایران اقدامات جدی برای ارتباط با دولت و تقویت جایگاه تعاون انجام داده و راهکارهای بسیار خوبی را برای تحول در این بخش ارائه کرده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار