عارف در نشست نمایندگان انجمن اسلامی مدرسین دانشگاهها:
کد خبر:۵۳۸۴۴۸
سازمان بازرسی کل کشور:
واگذاری آپارتمان چهار میلیارد تومانی به شهاب مرادی صحت ندارد
بازرس سازمان بازرسی کل کشور اعلام کرد: واگذاری یا هدیه آپارتمان چهار میلیارد تومانی در تهران به شهاب مرادی صحت ندارد.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، پیرو انتشار برخی اخبار مبنی بر واگذاری املاک به مدیران شهرداری تهران، با توجه به حجم واکنش ها در فضای مجازی نسبت به حجت الاسلام شهاب مرادی ، و تشدید انتشار آن اخبار با ارقام مختلف خبرنگار مهر در تماسی با مسئول این پرونده در سازمان بازرسی کل کشور پیگیر این موضوع شد.
در این خصوص خبرنگار مهر با طرح این سوال از نادر خاقانی بازرس سازمان بازرسی کل کشور با این موضوع که «برخی از کانال های خبری با ادعای استناد خبرشان به سازمان بازرسی کل کشور مدعی هستند شهاب مرادی زمین یا خانه ای را به ارزش ٤میلیارد تومان از شهرداری تهران دریافت کرده است برخی هم از واژه هدیه یا هبه استفاده کرده اند. باتوجه به جایگاه اجتماعی این روحانی آیا این اتهام را تایید می کنید؟»، پیگیر موضوع شد.
نادر خاقانی در این خصوص گفت: "موضوع واگذاری یک دستگاه آپارتمان در تهران به مبلغ چهار میلیارد تومان و یا به صورت هدیه به آقای شهاب مرادی صحت ندارد."
منبع: خبرگزاری مهر
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
من در اطرافیان و دوستانم ندیدم کسی شایعه رو باور کرده باشه. همه به صداقت و پاکدستی حاج آقا کاملاً اطمینان دارند.
ما به آقای مرادی اعتماد کامل داریم