اگر فرياد دادخواهي مختار برخيزد، هيچ يك از كوفيان در امان نخواهند بود
به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از قم، در بخشي از اين بيانيه دانشجويان، بزرگترين خواسته خود را برخورد نظام با سران فتنه عنوان و تصريح كردهاند: بر اساس رسالتي كه از آغاز نهضت اسلامي بر دوش دانشجويان قرار گرفته، ميگوييم برخورد با سران فته تنها راهكار پايان دادن به اين هتاكيهاي وقيحانه است.
دانشجويان تشكلهاي دانشجويي مختلف دانشگاه قم در اين بيانيه با مخاطب قرار دادن قوه قضائيه اذعان داشتهاند: آيا زمان آن فرا نرسيده است كه هتاكي نسبت به مقدسات امت اسلامي پايان پذيرد، آيا فتنهگران هيچ خط قرمزي را باقي گذاشته اند كه عبور از آن در نظر شما جرم به حساب بيايد؟
اين بيانيه ميافزايد: ملت انقلابي ايران بداند اين معاندان پس از شكست پي در پي نقشه واهي شان، ركن اسلامي اين حكومت را آشكار را مورد هدف قرار داده و با اصل ولايت فقيه به ستيزه برخاستهاند.
در پايان اين بيانيه خاطرنشان شده است: ما دانشجويان بيدار دانشگاه قم بار ديگر چون كودكان حسين (ع) بغض خويش را تا رسيدن به فرمان وليمان فرو ميخوريم./انتهاي پيام/