به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، سردار محمدرضا نقدی پیشاز ظهر امروز در مجمع بسیج استان کردستان که با حضور نماینده ولی فقیه کردستان و بسیج اصناف، بسیج کارمندان و هنرمندان و سایر اقشار مختلف در سالن شهدای گمنام سپاه سنندج برگزار شد، اظهار داشت: نابود کردن فرهنگ بومی منطقه خطر و تهدید اول دشمن است و میخواهند از این طریق جوانان را به برنامههای مبتذل بکشانند.
وی گفت: فلسفه تشکیل مجمع بسیج در کشور انگیزه دینی و اجتماع مردم حول موضوعات مختلف سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی است چرا که حضور مردم رکن اصلی انقلاب اسلامی است.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین تصریح کرد: در صحنه بودن مردم تنها حضور در راهپیمایی و انتخابات نیست بلکه باید در همه شئون حاضر باشند و این ویژگی اصلی نظام جمهوری اسلامی است.
وی گفت: بر خلاف تصورات عدهای که امروزه میشنویم که میگویند انقلاب تمام شده و این طور فکر میکنند صاحبان این تفکر حتی مانع حضور مردم در صحنه میشوند و آن را دخالت مردمی میدانند.
سردار نقدی افزود: اگر عدهای از حضور مردم در عرصههای فرهنگی دم میزنند اینها یکسری افراد خاص و حرفهای هستند که میخواهند برنامههای خود را اجرا کنند و به خیال خودشان یک طبقه ممتاز هستند و اقدام به برداشتهای نجومی از بیتالمال میکنند و خود را ممتاز میپندارند.
وی با اشاره به اهداف تشکیل مجمع بسیج در تمام استانهای کشور با توجه به ضرورت نیاز آن در جامعه اظهار کرد: هدف و فلسفه مجمع بسیج آن است حضور مردم در تمام صحنهها تداوم داشته باشد چرا که یکی از خصوصیات در مدیریت اسلامی، عدم تمرکز و واگذاری شئونات به مردم است.
نابود کردن فرهنگ بومی هدف اصلی دشمن است
رئیس سازمان بسیج مستضعفین به تهدیدات و اقدامات دشمن علیه جوانان اشاره کرد و گفت: پس از انقلاب اسلامی کارخانجات مشروبات الکلی در کشورهای اروپایی رواج پیدا کرد و مشروبات را از آن طرف مرزها و از طریق کردستان عراق به خاطر لطمه زدن به جوانان منطقه با کمترین هزینه به قاچاقچیان میفروشند تا جوانان ما را گمراه سازند و دیگر جوانان کردستان مانند عثمان فرشتهها، نمکیها و ناهید فاتحیها نباشند.
وی گفت: در کشورهای دیگر پس از برجام 2 میلیارد و 238 میلیون دلار برای رواج فساد و شبکههای انحرافی علیه جوانان 5 کشور از جمله جوانان ایران به تصویب رسید که بسیج در این راستا باید بیشتر روشنگری و ارشاد کند.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین خاطر نشان کرد: نابود کردن فرهنگ بومی منطقه تهدید و خطر اول دشمن برای گمراه کردن جوانان است.
وی در مورد مسایل فرهنگی کردستان گفت: نخستین هجمه دشمن به استان کردستان تخریب فرهنگ اصیل بومی منطقه با رواج بزهکاری و فساد است و از همین طریق وارد شده و با رواج فساد، گسترش شبکههای ماهواره و سرازیر کردن سیل عظیم مواد مخدر به کشورمان میخواهد جوانان را به فساد گرایش دهد.
سردار نقدی افزود: نخستین آثار فیلمهای مستهجن بیاحترامی به والدین و دومین اثر آن طلاق و جدایی است و چرا در کردستان میزان طلاق بالاست که باید نسبت به این مسئله حساس باشیم.
تفرقه مذهبی تهدید دیگر دشمن است
رئیس سازمان بسیج مستضعفین اظهار داشت: تهدید دیگری که خیلی جدی است تفرقه مذهبی است و دشمن برای این مسئله برنامهریزیهای زیادی انجام داده چرا که آنها از وحدت رویه ما ضربه خوردند و به همین خاطر تکفیریها را به جان مردم انداختند و حتی در شبکههای ماهواره توهین به شیعه به اسم اهل سنت و توهین به اهل سنت به اسم شیعه میشود و همه اینها نقشه تفرقه مذهبی دشمنان است.
وی گفت: در 10، 15 استان کشور وزیرانی از میان آنها در کابینه دولت نیست اما دشمن از این ترفند استفاده میکند و مسئله افراد بومی کرد در کابینه دولت را مانند کوه بولد و بزرگنمایی می کند.
سردار نقدی یکی دیگر از تهدیدات دشمن در مسایل فرهنگی را تحریکات قومی ذکر کرد و افزود: قومیت و اقوام نمیتواند دلیل بر برتری یا هر چیز دیگری باشد و هر کس چنین فکری کند سخت در اشتباه است.
صنایع کوچک قدرت رقابتپذیری با کارخانجات بزرگ را دارد
رئیس سازمان بسیج مستضعفین به ظرفیتهای استان کردستان در بخش کشاورزی و دارویی اشاره کرد و اظهار داشت: کردستان دارای پتانسیلهای فراوانی در زمینه توسعه اقتصادی و چرخه تولید محصولات کشاورزی است و وجود گیاهان دارویی و کندوهای عسل همه میتواند ظرفیت سرمایهگذاری در استان باشد.
وی گفت: ایجاد کارخانههای فولاد و پتروشیمی فقط آلودگی و مصرف آب را بالا خواهد برد و چندان اشتغالزایی برای استان را ندارد اما اگر صنایع تبدیلی ایجاد شود میتواند در ایجاد شغل موثر باشد.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین با تاکید بر اینکه در روستاها میتوان صنایع تبدیلی ایجاد کرد، تصریح کرد: با ایجاد صنایع کوچک و خانگی میتوانیم با کارخانجات بزرگ تولیدی کشور رقابتپذیری داشته باشیم.
وی گفت: بسیاری از افراد که امروز در شهرها حاشیه نشین شدهاند روستاهای آنها دارای قابلیت توسعه و صنعت کشاورزی است.