به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، «شیرین شوکت فدایی» اضافه کرد: امروز در بسیاری گروه های کالایی اقلام بی کیفیت و تقلبی بیش از کالای قاچاق آسیب رسان است و در مسیر تحقق اقتصاد مقاومتی همان اندازه که مقابله با قاچاق اهمیت دارد، برخورد با کالا بی شناسنامه و غیراستاندارد نیز مهم است.
وی با بیان اینکه اتحادیه صنف فروشندگان لاستیک و روغن، پنچرگیران و فیلترسازان تهران تلاش کرده با بهره گیری از ظرفیت سه هزار و 200 واحد صنفی، بهترین خدمات را به مصرف کنندگان ارائه دهد، گفت: عرضه لاستیک، روغن و فیلتر بی کیفیت از سوی واحدهای غیرمجاز و معدود اصناف متخلف، علاوه بر آسیب به خودرو مصرف کننده، اعتماد آنها را نیز خدشه دار کرده است.
شوکت فدایی گفت: با طرحی که آماده ارایه به اتاق اصناف و وزارت صنعت، معدن و تجارت است آماده ایم از تولیدات شناسنامه دار درسطح شهر تهران و به عنوان یک پایلوت (آزمایشی) حمایت را انجام دهیم.
وی تاکید کرد: در این طرح، علاوه بر حمایت از تولیدکننندگان واقعی، خدمات بهتر و با کیفیت تری را نیز ارائه می دهیم که بدون شک رضایت و اعتماد مردم به اصناف را بیشتر می کند.
وی تولید محصولات کیفی با قیمت مناسب را سهم تولیدکنندگان برای عملیاتی شدن این طرح خواند و گفت: سازمان صنعت، معدن و تجارت با واگذاری مسئولیت بازار به اتحادیه ضمن عمل به اصل 44 قانون اساسی مبنی بر واگذاری امور به بخش
خصوصی، با کاهش مسئولیت در حوزه تصدی گری می تواند بر ماموریت خود به عنوان متولی بازار متمرکز شود.
این فعال صنفی با اشاره به اینکه اتحادیه آمادگی دارد با برعهده گرفتن مسئولیت مدیریت و نظارت بر بازار برای ساماندهی بازار به دولت کمک کند، گفت: یکی از برنامه های اتحادیه ایجاد شبکه توزیع است، که در این طرح واحدهای صنفی نمونه عرضه کننده محصولات کیفی با نصب لوگویی مشخص به مصرف کنندگان معرفی می شوند.
نایب رئیس اتحادیه صنف فروشندگان لاستیک و روغن، پنچرگیران و فیلترسازان تهران با تاکید براینکه اطلاع رسانی و افزایش آگاهی مصرف کنندگان گام اصلی برای متوقف کردن عرضه محصولات قاچاق، تقلبی و بی کیفیت است، گفت: گام بعدی استفاده از ظرفیت واحدهای صنفی و مقابله با محصولات بی نام و نشان در واحدهای صنفی مجاز است که در صورت همراهی با طرح «تولید و عرضه محصولات با کیفیت و استاندارد» از امتیازات ویژه برخوردار خواهند شد.
وی با بیان اینکه اکنون در بازار کالاهای بی کیفیت و تقلبی زیادشده و تشخیص آن برای عموم مردم سخت است، گفت: مصرف کالاهای تقلبی و بی کیفیت مانند لاستیک ها، روغن و فیلتر ضمن آسیب رساندن به خودروی مصرف کنندگان موجب افزایش آلودگی و تخریب محیط زیست شده، افزایش مصرف سوخت و در نهایت ضربه به تولیدکنندگان رسمی کشور است.
شوکت فدایی با بیان اینکه عرضه محصولات تقلبی و بی کیفیت با قیمتی پایین تر از محصولات کیفی به تولیدکننده داخلی آسیب جدی می زند، توضیح داد: برای جلوگیری از ورود محصولات بی کیفیت به بازار از یک سو باید مانع ورود کالای قاچاق شد و از طرف دیگر باید با تولیدکنندگان زیر پله ای برخورد کرد که در این خصوص اتحادیه آماده همکاری با دستگاه های ذیربط است.
شوکت فدایی بر آمادگی اتحادیه برای همکاری با بخش های مختلف دولت برای ساماندهی تولید و بازار تاکید کرد و گفت: آمادگی داریم برای بازتعریف استاندار محصولات با سازمان استاندارد همکاری کنیم و همچنین برای مقابله با قاچاق، طرحی برای ارائه به ستاد قاچاق آماده کرده ایم.
وی به مصوبه جدید سازمان صنعت، معدن و تجارت درباره تشدید بازرسی ها از ابتدای مهر ماه برای مقابله با عرضه کالای قاچاق در استان تهران اشاره و ابراز امیدواری کرد این طرح به مقابله با اقلام تقلبی، بی کیفی و فاقد استاندارد نیز تعمیم داده شود.