راهيابي 204 مقاله به همايش ملي پايدار
به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از همدان، مهدي شعبانيان با اعلام اين خبر گفت: در اين مرحله چكيده مقالات مرتبط با محورهاي اعلام شده همايش و نوآوري در طرح موضوعات مورد بررسي قرار گرفته است.
وي افزود: بيش از 58 درصد از افرادي كه اقدام به ارسال چكيده مقاله به دبيرخانه همايش كرده اند مدرسان و اعضاي هيئت علمي دانشگاه ها و مراكز آموزش عالي كشور هستند و بقيه مقالات توسط كارشناسان، مهندسان و دانشجويان معماري تنظيم شده است.
شعبايان گفت: افرادي كه چكيده مقالات آنها مورد تاييد قرار گرفته است تا 20 دي ماه فرصت دارند تا نسبت به ارسال اصل مقالات خود از طريق وب سايت رسمي همايش اقدام كنند.
لازم به ذكر است، اولين همايش ملي پايدار 12 اسفند ماه سال جاري توسط مركز آموزشي و فرهنگي سيماي همدان و با همكاري دانشگاه ها و مراكز آموزش عالي سازمان نظام مهندسي كشور برگزار مي شود./انتهاي پيام/