آخرین اخبار:
کد خبر:۵۴۱۷۴۲

کشف ۳۴۵ کیلوگرم مواد مخدر در سیرجان

فرمانده انتظامی سیرجان از کشف ۳۴۵ کیلوگرم تریاک و دستگیری دو قاچاقچی در عملیات ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر این شهرستان خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، به نقل از روابط عمومی فرماندهی انتظامی استان کرمان، محمدرضا ایران‌نژاد اظهار داشت: ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر با انجام اقدامات اطلاعاتی در راستای اجرای طرح شناسایی و انهدام شبکه‌های قاچاق مواد مخدر دو قاچاقچی را که قصد انتقال مواد مخدر به استان‌های مرکزی کشور را داشتند، شناسایی کردند.

 

وی با بیان اینکه ماموران با رصد اطلاعاتی دقیق و کنترل محورهای مواصلاتی در محور سیرجان – بافت، خودروی قاچاقچیان را طی عملیاتی هماهنگ متوقف کردند، افزود: در بازرسی تخصصی از این خودرو 345 کیلوگرم تریاک کشف شد و دو قاچاقچی نیز در این عملیات دستگیر شدند.

 

فرمانده انتظامی شهرستان سیرجان با بیان اینکه متهمان به همراه مواد کشف شده تحویل مراجع قضائی شدند، خاطرنشان کرد: شهروندان برای کاهش تبعات اجتماعی ناشی از مواد مخدر پلیس را در دستگیری قاچاقچیان یاری کنند و هرگونه اخبار در این رابطه را از طریق سامانه 110 و یا 128 به پلیس اطلاع دهند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار