آخرین اخبار:
کد خبر:۵۴۴۲۵۴

وزیر خارجه آلمان: آمریکا و روسیه در زمینه تحولات سوریه به توافق می‌رسند

وزیر خارجه آلمان گفت که امیدوار است در روزهای آینده در زمینه سوریه بتوان به توافق رسید.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، آلمان ابراز امیدواری کرد که آمریکا و روسیه در زمینه تحولات سوریه به توافق برسند.

 

بنابر گزارش خبرگزاری تاس، در جریان گفت‌وگوهای 22 سپتامبر (اول مهرماه) توافقی در این زمینه حاصل نشد. «فرانک والتر اشتاین‌مایر» وزیر خارجه آلمان انتظار دارد که مسکو و واشنگتن در پی رایزنی به پیشرفت‌هایی برسند. وی پس از دیدار گروه حامیان سوریه در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل متحد گفت که نشانه‌هایی که از مسکو و واشنگتن به دست می‌آید می‌تواند برای پیشرفت کمک کند و افزود: «در جریان نشست پنجشنبه این گروه نتوانست درباره ابتکار عمل آلمان مبنی بر منطقه موقت پرواز ممنوع به توافق برسد تا به این وسیله آتش‌بس در این کشور بر قرار شود.

 

وزیر خارجه آلمان افزود: «ما باید ببینیم که چطور می‌توان در روزها و ساعت‌های آینده  به پیشرفت دست یابیم امروز ما نتوانستیم به توافق نهایی برسیم. برخی از وزرا باید با پایتخت‌های خودشان رایزنی داشته باشند.»

 

تلاش‌های آمریکا و روسیه برای توافق در خصوص چگونگی احیای آتش‌بس کوتاه مدت در سوریه طی نشست روز گذشته در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل متحد در نیویورک با شکست مواجه شد.

 

گروه بین‌المللی حمایت از سوریه شامل آمریکا و روسیه و دیگر قدرت‌های مهم منطقه‌ای و جهانی روز پنج‌شنبه در حاشیه اجلاس سالانه سران کشورهای عضو سازمان ملل در نیویورک تشکیل جلسه داده بود تا به نحوی بتواند راه‌حلی برای احیای آتش‌بس در سوریه پیدا کند اما این تلاش نیز که به نظر می‌رسید آخرین روزنه امید برای تمدید آتش‌بس در سوریه باشد بدون نتیجه پایان یافت.

 

استفان دی‌میستورا نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل متحد در امور سوریه، نشست روز گذشته گروه موسوم به حامیان سوریه در نیویورک را اینگونه توصیف کرد: «نشستی طولانی، دردناک و ناامیدکننده بود.»

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار