آخرین اخبار:
کد خبر:۵۴۵۸۶۴
نماینده مردم بیرجند، خوسف و درمیان در مجلس شورای اسلامی:

تحقیق و تفحص از صندوق ذخیره فرهنگیان طرحی به جا است

نماینده مردم شهرستان‌های بیرجند، خوسف و درمیان در مجلس شورای اسلامی گفت: تحقیق و تفحص از صندوق ذخیره فرهنگیان طرحی به جا است.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، حجت‌الاسلام سید محمد باقر عبادی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در بیرجند، به استیضاح وزیر آموزش و پرورش اشاره کرد و اظهار داشت: استیضاح وزیر آموزش و پرورش مدتی است از جانب نمایندگان مجلس مطرح و امضا شده و به کمیسیون آموزش و پرورش تحویل داده شده است.

 

وی به تلاش‌های وزارت آموزش و پرورش در راستای پس گرفتن استیضاح اشاره کرد و افزود: تلاش‌های وزارت مذکور نتیجه‌ای نداد چراکه در مجموع 40 نفر از نمایندگان اصرار بر استیضاح وزیر داشتند.

 

این نماینده با بیان اینکه کمیسیون مربوطه روز یکشنبه این طرح را به هیأت رئیسه ارسال کرد، تصریح کرد: نمایندگان اصرار دارند که استیضاح انجام شود و کمیسیون هم چاره‌ای نداشت.

 

عبادی همچنین به مشکلات صندوق ذخیره فرهنگیان اشاره کرد و ادامه داد: در این صندوق تعدادی از نمایندگان مجلس طرحی به عنوان تحقیق و تفحص را امضا کردند که در کمیسیون مورد بحث قرار گرفت.

 

وی با بیان اینکه بعد از پیگیری‌های مکرر در روز یکشنبه این طرح به رأی گذاشته شد، اذعان داشت: این طرح در نهایت به تصویب کمیسیون رسید.

 

این مسؤول اضافه کرد: طرح تحقیق و تفحص از صندوق ذخیره فرهنگیان طرحی به جا است که با مخالفت شدید صندوق مواجه بود.

 

عبادی با اشاره به اینکه تمامی اعضای کمیسیون تذکر به تحقیق و تفحص دادند، خاطرنشان کرد: هیچگونه نگاه سیاسی به این طرح در نظر نبوده است.

 

وی با بیان اینکه در راستای اجرای این طرح بازده زمانی خاصی در نظر گرفته نشده است، ادامه داد: هدف اصلی طرح تحقیق و تفحص از صندوق ذخیره فرهنگیان استیفای حق و حقوق فرهنگیان است.

 

نماینده مردم شهرستان‌های بیرجند، خوسف و درمیان در مجلس شورای اسلامی در پایان به اجرای این طرح اشاره کرد و متذکر شد: وظیفه مجلس و نمایندگان است که بعد نظارتی این مهم را رعایت کنند.

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار