به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، آیین اختتامیه چهاردهمین جشنواره بینالمللی فیلم مقاومت در سالن مرکز همایش های برج میلاد تهران آغاز خواهد شد.
در این مراسم شخصیتهای سیاسی و فرهنگی کشور چون سردار محمدعلی جعفری فرمانده کل سپاه، سردار نقدی رئیس سازمان بسیج مستضعفین، سردار جباری مدیر بنیاد فرهنگی روایت، حجتالله ایوبی رئیس سازمان سینمایی، مهدی چمران رئیس شورای اسلامی شهر تهران، سیدنظامالدین موسوی، عبدالحسن برزیده، علی غفاری، پروانه مرزبان، بهرام عظیمی، یدالله صمدی، حجت الاسلام مازنی عضو کمیسیون فرهنگی مجلس، جمال شورجه، مهدی فیوضی، رضا برجی، کامران ملکی، محمد حسین مهدویان، کاوه سماک باشی، حبیب ایل بیگی، علی نصیریان، احمدرضا درویش، علی بزرگنیا، سعید راد، مریلا زارعی، پرویز پرستویی، حبیب اله کاسهساز، مریلا زارعی، نرگس آبیار، علی رویینتن، محمدرضا عباسیان، شهریار بحرانی، صادق صادق دقیقی، حبیب والینژاد و ... حضور دارند.
محمدرضا شهیدیفرد اجرای این برنامه را بر عهده دارد و پس از اجرای نمایشی با موسیقی به مهمانان خیر مقدم گفت.
* ایوبی: امیدواریم شرایط اکران مطلوب رستاخیز فراهم شود
حجتالله ایوبی رئیس سازمان سینمایی قبل از آغاز مراسم اختامییه درباره رستاخیز و شرایط اکران آن گفت: اراده ما بر اکران فیلم در شرایط مطلوب است و امیدوارم هرچه زودتر شرایط اکران فیلم هرچه سریعتر فراهم شود.
* دختر شهید مدافع حرم در مراسم اختتامیه
نرگس خانزاده شهید مدافع حرم به همراه پدر بزرگش به روی صحنه آمد و در کنار محمد خزایی که سوالش را از ایشان پرسیده بود (که چه کسی فیلم پدر من را میسازد) به عنوان نماینده همه بچه هایی که پدرانشان در دفاع از دست دادند از شمال به جشنواره مقاومت آمدند.
خزایی خطاب به وی گفت: همه افرادی که در سالن هستند آمدند به شما تبریک و خیر مقدم بگویند شما تنها نیستید.
نرگس خانزاده هم خود را اینگونه معرفی کرد: دختر شهید مدافع حرم اسماعیل خانزاده هستم.
*خزایی: صندوق حمایت از فیلمسازان حوزه مقاومت نیاز امروز است
خزایی از تاخیر آغاز برنامه عذرخواهی کرد و گفت خوشحالیم توانستیم پایگاهی را فراهم کنیم تا فیلم های فیلمسازان مستقل به نمایش در آید. از مسولین که در این مراسم حصور دارند فیلمساران توقع حمایت در تولید و اکران دارد فیلمسازان خارجی فضای نمایش مناسب می طلبند و صندوق حمایت از فیلمسازان حوزه مقاومت نیاز امروز است
خزایی ادامه داد: اگر امروز تلالویی از فیلمهای خوب مقاومت میبینیم بدانید آینده مال بچه حزباللهیهاست زیرا ما عمار داریم.
خزایی تاکید کرد برای حمایت از اکران پنج فیلم هیهات، اروند، عین شین قاف، پری دریایی و سیانور 20 میلیون تومان از سوی انجمن سینمای انقلاب و مقاومت به این پنج فیلم اهدا میشود.
بعد از سخنان دبیر جشنواره حامد زمانی قطعه «عمار داره این خاک» را اجرا کرد و بعد از آن عبدالملک حوثی رهبر انصارالله یمن به عنوان چهره برتر مقاومت در سال 2016 اعلام شد.
سرلشکر محمدعلی جعفری، سردار نقدی و مهدی چمران برای اهدای جایزه وی به روی صحنه آمدند که عبدالله مروانی به نمایندگی وی این جایزه را دریافت کرد.
*فیلم های مقاومت نقش بسیار بزرگی در نمایش حقایق در دنیا دارد
عبدالله مروانی بعد از دریافت لوح تقدیر عبدالمالک حوثی گفت: تشکر میکنم برای دعوت از ما و باعث افتخار است در این جشنواره مبارک شرکت کنیم. همانطور که از همه فعالان این عرصه تشکر میکنم کسانی که در آشکارساز حقایق نقش بزرگی دارند در این زمانه رسانه به دنبال خوار کردن مردم هستند و دشمن اصلی را به جای جلاد قربانی نشان دهند در حالی که نمایندگان امریکا و اسراییل هستند.
وی ادامه داد: مردم مظلوم را به عنوان جلاد نشان نمی دهند. ایمان داریم نقش فیلمهای مقاومت نقش مهمی در ارایه مظلومیت مردم یمن دارند. از دعوت شما سپاسگزارم.
*اهدای جوایز فیلم داستانی کوتاه
دیپلم افتخار برگزیده سوم به حسام اسلامی برای فیلم «نخجیر»
دیپلم افتخار برگزیده دوم امید شمس و سیدپوریا پیشوایی برای فیلم «گذر»
دیپلم افتخار برگزیده اول به سعید روغنی ها برای «گازور»
جایزه ویژه به همراه تندیس به محمد اسفندیاری برای فیلم قضاوت
*اهدای جوایز فیلمهای کوتاه داستانی و پویانمایی
دختر شهید شاطری به همراه داوران این بخش و حبیب ایل بیگی و سید نطام موسوی برای اهدای جایزه روی صحنه امدند.
دیپلم افتخار پویانمایی به امید خوش نظر برای «تمام زمستانهایی که ندیدم»
دیپلم افتخار برگزیده سوم به رضا زهتاب چیان به فیلم کوتاه «خانه» از ایران
دیپلم افتخار برگزیده دوم را به صدام وحیدی برای فیلم «تو امریکایی نیستی» از افغانستان اهدا کرد.
تندیس برگزیده اول به ملیکا زعیری از فرانسه اهدا شد برای فیلم «محمد نام اول»
در این بخش لوح یادبود به فرزند شهید شاطری اهدا شد