دانشجویان بسیجی شهرستان دامغان در نامهای خطاب به دادستان این شهرستان:
کد خبر:۵۴۷۶۱۷
معرفی اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره جام جم
معاون سیما در حالی اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره تلویزیونی جام جم را منصوب کرد که این موضوع نشان از برگزاری دوباره جشنوارهها در صداوسیما حکایت دارد.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ سازمان صداوسیما طی سالهای گذشته چندین جشنواره قابل توجه داشت که برگزیده شدن در این جشنوارهها برای برنامهسازان بسیار مهم بود و نشان از ایجاد رقابت سالم در این میان داشت.
از جمله این جشنوارهها میتوان به جشنواره رادیو اشاره کرد که در سطح بین الملل برگزار میشد، جشنواره تولیدات استانی و همچنین جشنواره تلویزیونی جام جم که برگزاری همه این جشنوارهها در مدت زمان حضور ۱۸ ماهه سرافراز در سازمان صداوسیما متوقف شد.
حالا با آمدن علیعسکری و حضور چهرههایی نظیر دارابی در معاونت استانها و میرباقری در معاونت سیما، ۲ جشنواره تولیدات استانی و جشنواره جام جم احیا شدهاند و باید دید در اردیبهشت ماه سال آینده نیز جشنواره رادیو برگزار خواهد شد یا خیر.
در رابطه با جشنواره تلویزیونی جام جم معاون رئیس سازمان در امور سیما در حکمی آقایان علیرضا برازش، محمدرضا جعفری جلوه، علی اصغر پور محمدی، رضا پورحسین، مجید زین العابدین، حسین ساری، حسین کرمی، محمد مهدی یادگاری، محمد سرشار و سلیم غفوری را به عنوان اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره تلویزیونی جام جم معرفی کرد و دکتر عبدالکریم خیامی را به عنوان دبیر این جشنواره منصوب کرد.
ارزیابی آثار تولید شده در رسانه ملی، ایجاد بستری برای رقابت و تقویت ابتکار و خلاقیت دست اندرکاران تولید، از جمله موضوعاتی است که معاون سیما خواستار توجه به آن شد.
وی همچنین ارتقاء تولیدات سیما را از اهداف جشنواره جام جم خواند و فراهم کردن زمینه های مناسب برای شناسایی توانمندی ها و کشف استعدادهای جوان را از دلایل برگزاری آن دانست.
ایجاد فرصت های مناسب در تبادل افکار و انتقال تجارب برنامه سازان از دیگر موضوعاتی بود که دکتر میرباقری بر آن تاکید کرد.
وی از اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره تلویزیونی جام جم خواست تا علاوه بر سیاست گذاری، راهبری و برنامه ریزی جشنواره بر حسن اجرای فرایند برگزاری آن نیز نظارت کافی داشته باشند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.