آخرین اخبار:
کد خبر:۵۴۹۵۸۳

افزایش افسردگی اثر استفاده از قرص‌های ضدبارداری

طبق تحقیقات، زنانی که از شیوه های هورمونی برای کنترل بارداری استفاده می کنند، نظیر قرص های ضدبارداری، در معرض ریسک بالاتر ابتلا به افسردگی قرار دارند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، به گفته محققان دانمارکی، یافته های این مطالعه رابطه بین شیوه های هورمونی کنترل بارداری و علائم افسردگی را تایید می کند.

 

دکتر اوجویند لیدگارد، عضو تیم تحقیق از دانشگاه کپنهاگ دانمارک، در این مورد می گوید: «مطالعه جدید بر روی یک میلیون زن وجود این ارتباط را تقویت می کند اگرچه تولیدکنندگان در مورد عوارض جانبی این قرص ها، افسردگی را عنوان نمی کنند.»

 

وی تاکید می کند زنان دارای سابقه علائم افسردگی باید به فکر شیوه های دیگر جلوگیری از بارداری باشند.

 

در این مطالعه، محققان با استفاده از پایگاه داده های سلامت دانمارک وضعیت بیش از یک میلیون زن ۱۵ تا ۳۴ سال را بین سال های ۲۰۰۰ تا ۲۰۱۳ تحت مطالعه قرار دادند. زنان به طور میانگین به مدت ۶ سال تحت نظر بودند.

 

مطالعات نشان داد در طول مدت مطالعه، زنان مصرف کننده قرص های ضدبارداری هورمونی در مقایسه با زنانی که هیچ شیوه هورمونی را استفاده نکرده بودند، از ۲۳ تا ۵۰ درصد احتمالا مصرف قرص های ضدافسردگی را نیز شروع کرده بودند.

 

همچنان محققان دریافتند ریسک بروز افسردگی در بین جوانان ۱۵ تا ۱۹ ساله مصرف کننده این شیوه هورمونی بسیار بیشتر است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار