«فیلم و مصاحبه تنبیه بدنی و اخراج دانش آموزان رودبار جنوب» ساختگی و مغرضانه است
آخرین اخبار:
کد خبر:۵۵۰۰۷۰
اطلاعیه آموزش و پرورش:

«فیلم و مصاحبه تنبیه بدنی و اخراج دانش آموزان رودبار جنوب» ساختگی و مغرضانه است

در اطلاعیه آموزش و پرورش آمده است: فیلم و مصاحبه تنبیه بدنی و اخراج دانش آموزان شهرستان رودبار جنوب که در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی منتشر شده، کذب محض و مغرضانه است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش به نقل از استان کرمان طی اطلاعیه ای اعلام کرد: فیلم و مصاحبه تنبیه بدنی و اخراج دانش آموزان شهرستان رودبار جنوب که در فضای مجازی و شبکه های اجتماعی منتشر شده، کذب محض و مغرضانه است.

 

در این اطلاعیه آمده است: «ضمن گرامیداشت ایام شهادت سرور آزادگان جهان و یاران باوفای ایشان، به اطلاع می رساند این گفتگو به سفارش عده ای و در راستای تخریب نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و دادن وعده های عجیب به دانش آموزان توسط فردی که با مدیر مدرسه اغراض شخصی داشته، تهیه و منتشر شده است که نحوه صحبت کردن و حرکات دانش آموزان در برابر دوربین _ که بازیگران حرفه ای نیستند و نمی توانند جلوی خنده خود را بگیرند_ موید ساختگی بودن آن است و شورای اسلامی روستا و والدین دانش آموزان نیز ساختگی بودن آن را تایید کرده و بابت انتشار تصاویر فرزندانشان در این گفتگو به شدت معترض هستند.

 

بدیهی است آموزش و پرورش استان کرمان با هر گونه تخلف احتمالی و تنبیه بدنی دانش آموزان تحت هر شرایط و به هر بهانه ای که باشد به شدت برخورد قانونی خواهد کرد، اما به منظور روشن شدن ابعاد و اغراض تهیه کنندگان و منتشر کنندگان این فیلم و گفتگوی ساختگی و جلوگیری از تضییع حق این دانش آموزان، والدین آنها و مدیر مدرسه مذکور، مراجع ذی ربط در حال بررسی و تحقیق میدانی در خصوص انگیزه های تهیه این فیلم هستند که نتایج آن به زودی به افکار عمومی و ملت شریف ایران اطلاع رسانی خواهد شد».

نظرات شما
حسن
Pakistan
۲۱ مهر ۱۳۹۵ - ۱۷:۴۰
بابا من فيلم مصاحبه را هم ديدم چند تا دختر بيچاره بودند كه از اينكه جلوي دوربين حرف بزنند خجالت مي كشيدند و مي خنديدند اگر الان از افراد خخجالتي هم بخواهيد جلوي دوربين بايستند خندشون مي گيره حالا آموزش و پرورش شما به اين افراد تهمت تطميع زديد اگر نتوانستيد اثبات كنيد چه؟
1
0
پربازدیدترین آخرین اخبار