آخرین اخبار:
کد خبر:۵۵۰۵۵۵

آخرین اظهارات وکیل قاتل ستایش

وکیل قاتل ستایش قریشی از ارسال لایحه اعتراضی خود به دادگاه طی دو روز آینده خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، در خصوص آخرین وضعیت پرونده قاتل ستایش قریشی گفت: در حال تنظیم لایحه اعتراضی نسبت به حکم صادره هستم و این لایحه را طی دو روز آینده تقدیم دادگاه می‌کنم.

 

وی حکم صادره برای قاتل ستایش را واکنش به احساسات افکار عمومی دانست و گفت: این حکم بیشتر بر اساس احساسات افکار عمومی صادر شده تا اینکه بر پایه یک استدلال قضایی باشد.

 

فرحبخش تصریح کرد: در مورد منافی عفت امیدوارم 99 درصد دیوان رأی را نقض کند چرا که رأی صادره نقص دارد و ما درمورد این بخش از پرونده بحث عدله‌ اثبات را مطرح کرده‌ایم و اعلام کرده‌ایم که وکیل تسخیری متهم در ابتدای روند تحقیقات نقش فعالی نداشته است. 

 

وکیل قاتل ستایش قریشی گفت: درمورد قتل هم ماده 91 را در لایحه اعتراضی مطرح کردیم و امیدواریم بتوانیم با تلاش‌هایی که صورت می‌گیرد از خانواده مقتول رضایت بگیریم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار