آخرین اخبار:
کد خبر:۵۵۱۱۶۴

تشکیل شرکت‌های پوششی حاشیه خلیج فارس برای جابجایی مواد مخدر؟!/ قاچاقچی ۱۰۰۰ تُن مواد مخدر دستگیر شد

رئیس کل دادگستری استان البرز از دستگیری یکی از سرکردگان باند بین المللی قاچاق مواد مخدر کشور در استان البرز خبرداد و گفت: این فرد در طول فعالیت ده ساله‌اش، سالیانه حداقل ۱۰۰ تن مواد مخدر را به طرق مختلف وارد کشور کرده و یا ترانزیت مواد مخدر داشته است.

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری دانشجو، احمد فاضلیان رئیس کل دادگستری استان البرز از دستگیری یکی از سرکردگان باند بین المللی قاچاق مواد مخدر کشور در استان البرز خبرداد و گفت: متهم ساکن کشورهای افغانستان، پاکستان و تایلند و حاشیه خلیج فارس بوده و به صورت شبکه‌ای و ترانزیت در شرق و غرب کشور فعالیت داشته است.



رئیس کل دادگستری البرز در ادامه بیان کرد: این فرد تحت پوشش شرکت‌های تجاری که در کشور های مختلف به ثبت رسیده است به فعالیت در زمینه قاچاق مواد مخدر اقدام کرده است و عواملی هم در افغانستان و پاکستان با وی همکاری می‌کردند.



وی با بیان اینکه این فرد یک هزار تن مواد مخدر را به صورت شبکه‌ای و ترانزیت در شرق و غرب کشور در طول ده سال فعالیت جابجا کرده است، افزود: از متهم پرونده اموال منقول و غیرمنقول متعددی که میلیاردها تومان ارزش دارد، کشف و ضبط شده است.




رئیس کل دادگستری استان البرز در پایان در رابطه با آخرین وضعیت پرونده خاطرنشان کرد: کیفرخواست پرونده صادر شده و در دادگاه در حال رسیدگی است.

 

منبع: میزان

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار