حجاب عامل پيشرفت و ترقي زنان است
به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از اردبيل، منصور حقيقت پور ديروز در نشست با فعالان فرهنگي اردبيل اظهار داشت: بدحجابي آسيب بزرگي در فرهنگ اسلامي ماست و امروز غرب با توليد لباسهاي تنگ مي خواهد حجابي را كه رضاخان موفق نشد از زنان ما بگيرد، از طريق لباسهاي تنگ و شيك بگيرد.
وي با بيان اينكه جوانان ايراني دوستدار فرهنگ اصيل اسلام و آموزههاي ديني هستند، افزود: ما بايد آموزههاي ديني اسلام را به طور قابل قبولي به جوانان انتقال دهيم و اجازه ندهيم غرب به تشويش افكار جوانان ما بپردازد و افكار آنان را به دلخواه خود تغيير دهد.
حقيقت پور از صدا و سيما و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي خواست تا در جهت ترويج فرهنگ حجاب بيش از گذشته تلاش كنند و با برنامه ريزي در اين راستا نگذارد اين گوهر ارزشمند اسلامي خدشه دار شود.
استاندار اردبيل خاطرنشان كرد: هم اكنون غرب با پخش اقلام تفريحي و سرگرم كننده كودكان و بازيهاي متنوع كامپيوتري مي خواهد وارد دنياي كودكان ما شود و با گنجاندن فرهنگ ضد اسلامي در اين اقلام فرهنگي آنها را مطابق ميل خود تربيت كند.
وي از سازمان بازرگاني خواست تا بازيهاي كامپيوتري و يگر اقلام فرهنگي را مورد بازبيني قرار دهند./انتهاي پيام/