اشتغال بخش كشاورزي سيستان و بلوچستان بالاتر از ميانگين كشور است
به گزارش گروه اقتصادي «شبکه خبر دانشجو»، علي محمد آزاد در نشست كارگروه آمايش محيط زيست و توسعه پايدار سيستان و بلوچستان، اظهار داشت: در اين استان به دليل توجه ويژه دولت مهرورز در سالهاي گذشته فعاليتهاي خوب و قابل قبولي در زمينه اشتغال بخش كشاورزي انجام شده است.
وي افزود: با ايجاد زيرساختها در بخش معادن، بازرگاني و خدمات نيز، شاهد رشد اقتصادي و اشتغال استان هستيم.
استاندار سيستان و بلوچستان گفت: براي اجرايي كردن طرح آمايش محيط زيست و توسعه پايدار بايد امكانات، محدوديتها و مزيتهاي اين استان در نشست هاي كارشناسي مورد بررسي دقيق قرار گيرد.
آزاد افزود: در پنج سال گذشته تحولات بزرگي در بخشهاي كشاورزي و اشتغال استان ايجاد شده است.
وي خاطرنشان كرد: شرايط اقليمي مناسب و تنوع محصولات سردسيري، گرمسيري و قارهاي، سيستان و بلوچستان را به هلال طلايي تبديل كرده است.
استاندار سيستان و بلوچستان گفت: سيستان و بلوچستان تا شش برابر جمعيت فعال، ظرفيت اشتغال و اسكان به ويژه در جنوب استان را دارد.
لازم به ذکر است، در اين نشست مرحله نخست طرح آمايش محيط زيست و توسعه پايدار سيستان و بلوچستان مورد بحث و بررسي كارشناسي قرار گرفت./انتهاي پيام/