به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، محمد حسین مقیمی عصر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه استان زنجان اظهار کرد: اگر دولتی مدیر کارآمدی را انتخاب نکند، ضرر خواهد کرد.
وی با اشاره به اینکه اصولا دولتها به منظور دستیابی به اهداف خود و انجام وظایف به بهترین نحو، باید مدیران لایق و کارآمد انتخاب کنند، تصریح کرد: دولت یازدهم نیز در طول سه سال، تلاش داشته مدیران کارآمد و توانمندی را به کار گیرد.
قائم مقام وزیر با تاکید بر اینکه، تلاش دولت بر این است که از مدیران همراه و کارآمد استفاده کند، اضافه کرد: بیشتر تغییرات انجام شده هم در این راستا بوده است.
وی یادآور شد: البته همه تغییرات با هدف استفاده از مدیران کارآمد نبوده است و برخی از تغییرات به منظور موثر بودن مدیران در جای دیگر بوده است.
استاندار سابق زنجان جزو مدیران شاخص بود
مقیمی در زمینه تغییر استاندار زنجان با تاکید بر اینکه استاندار سابق استان جزو مدیران شاخص بوده است، ادامه داد: با وجود اینکه جمشید انصاری اقدامات زیربنایی و زیرسازی خوبی در استان انجام داده بود اما کار کردن در استان خود، برای فرد بومی کمی سختتر است.
وی همچنین با اشاره به اینکه کشور به جمشید انصاری، استاندار سابق استان زنجان نیاز داشت، افزود: استاندار فعلی هم ویژگیهای خوبی داشته و با دولت همراه است، اما شناخت وی به دلیل غیر بومی بودن، از استان کمتر است.
قائم مقام وزیر کشور با بیان اینکه هر استانی ویژگیهای خود را دارد و استان زنجان با برگزاری یک مراسم همچون هشتم محرم، یک سال انسجام بین ملت برقرار است، اذعان کرد: برخی از استانها اینگونه نبوده و استانداران بر اساس شرایط، اوضاع و احوال منطقه انتخاب میشوند.
استیضاح حق مجلس بود
وی با بیان اینکه مجلس شورای اسلامی با توجه به ترکیب آن بیشتر دوست دارد به دولت از دو بعد پشتیبانی و نقد سازنده کمک کند، ادامه داد: استیضاح نیز حق مجلس است و وزرا باید به نحوی عمل کنند که مورد استیضاح واقع نشوند.
مقیمی در زمینه انتخابات با تاکید بر اینکه هر چه به انتخابات نزدیک میشویم تغییر استانداران و فرمانداران به حداقل میرسد و کم خواهد بود، افزود: 25 روند در انتخابات انجام میشود که 23 روند آن الکترونیکی خواهد بود.
وی در زمینه راهاندازی خانه احزاب با بیان اینکه خانه احزاب در کشور فعال شده است، تصریح کرد: مدیریت آن با هر سه جناح حزبی کشور است.
قائم مقاوم وزیر کشور با بیان اینکه خانه احزاب در برخی از استانهای کشور هم راهاندازی شده است، اضافه کرد: آمادگی لازم برای راهاندازی این خانه در استان زنجان هم وجود دارد.
وجود 250 تشکل سیاسی در کشور
وی با اشاره به وجود 250 تشکل سیاسی مجوز دار در کشور، ادامه داد: برخی از تشکلها در حال گرفتن مجوز هستند و برخی نیز بدون مجوز فعالیت دارند.
مقیمی بر پشتیبانی معنوی و مادی دولت از احزاب تاکید کرد و اظهار داشت: در رابطه با زمینه فعالیت احزاب کارهای زیادی در کشور انجام شده است.
وی افزود: در سالهای گذشته اگر حزبی میخواست در جایی سخنرانی کند، اجازه نمیدادند و به هم میزدند، اما اکنون شرایط اینگونه نیست و باید احزاب جدیتر وارد شوند.
احزاب برای انتخابات شورا نفر معرفی کنند
قائم مقام وزیر کشور با بیان اینکه احزاب برای انتخابات شورا نفری را معرفی کنند، یادآور شد: جبههها تشکیل شوند و از احزاب هم فکر یک داوطلب مشترک معرفی کنند، تا در نهایت به چند حزب قوی در کشور برسیم.
وی با بیان اینکه اعضای احزاب ما در حال حاضر خیلی قوی نیستند، گفت: احزاب در حال حاضر همکاری زیادی با هم دارند، هنگام افراط و تفریط سراغ افراد سیاسی میروند که این امر هزینههایی را به دنبال دارد.
مقیمی اذعان کرد: احزاب باید برای کاستن از هزینهها در چارچوب قانون عمل کنند، چرا که با تمکین به قانون، هزینه حضور در حزب کاهش پیدا میکند.
شایان ذکر است، در حالی که زمان نشست خبری قائم مقام وزیر کشور دو بار از سوی استانداری زنجان تغییر یافت، این نشست در نهایت با تاخیر 45 دقیقهای آغاز شد.