آخرین اخبار:
کد خبر:۵۵۵۶۴۹
سردار شریف اعلام کرد

ابلاغ فرمانده کل سپاه برای تشکیل و راه‌اندازی قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه در استان‌ها

سخنگوی سپاه از ابلاغ سرلشکر جعفری برای تشکیل و راه اندازی قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه در استانها خبر داد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، سردار رمضان شریف مسئول روابط عمومی کل و سخنگوی سپاه با اعلام خبر تشکیل و راه اندازی قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه گفت: این اقدام در راستای تحقق تدابیر و فرامین مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در امر سازندگی، عمران، آبادانی، خدمت رسانی و محرومیت زدایی در مناطق دورافتاده و محروم کشور و نیز برقراری امنیت پایدار مردمی، بسترسازی خدمت رسانی بیشتر نظام و استفاده حداکثری از ظرفیتهای استانها صورت گرفت.

 

شریف پیشرفت و آبادانی مناطق محروم کشور در ابعاد اشتغال زایی، فرهنگی، سلامت و زیرساخت‌های مورد نیاز از طریق توانمندسازی رشد و ارتقای ظرفیتهای انسانی و طبیعی را مأموریت قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه توصیف و تصریح کرد: این مأموریت خطیر با مبنا قراردادن اصول اقتصاد مقاومتی ابلاغی فرماندهی معظم کل قوا با هدف توانمندسازی افراد مورد توجه قراردادن ابعاد مختلف آن و نیز توجه به چرخه تولید، توزیع و مصرف با درنظر گرفتن ظرفیتهای بومی محلی منطقه دنبال می‌شود.

 

مسئول روابط عمومی کل سپاه با بیان اینکه در انجام این مأموریت رشد و ارتقای پتانسیل‌های مردمی در مناطق محروم مورد توجه قرار می‌گیرد گفت: همچنین در راستای اجرای بهینه این مأموریت با انجام تعاملات و هماهنگی‌های لازم از ظرفیت سایر نیروهای مسلح و سازمانها و نهادهای دولتی و خصوصی نیز استفاده می‌شود.

 

وی در پایان با اشاره به عزم قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه در استانها برای استفاده از تجارب ارزنده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء (ص) در حوزه اشتغال، کارآفرینی و محرومیت زدایی و عملیاتی کردن آن در جغرافیای استانی، اعلام کرد: تشکیل و راه اندازی قرارگاه پیشرفت و آبادانی در استانها توسط سرلشکر جعفری به فرماندهان سپاههای استانی ابلاغ شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار